Socialisten en milieufreaks gaan hulplijn beginnen voor islamgezinnen met moslimterroristen

clockwork

Mona Sahlin (Socialisten) en Bah Kuhnke (Milieu Partij) willen een telefonische hulpdienst voor islamitische gezinnen met moslimterroristen.

Zou het misschien niet een beter idee geweest zijn om een telefonische
hulpdienst te starten voor Zweedse slachtoffers die de misdadige uitspattingen van de mohammedaan moesten ondergaan, speciaal voor de jonge meisjes en Zweedse gezinnen, die de terreur hebben moeten beleven van groepsverkrachtingen, grove mishandelingen, gewelddadige berovingen etc etc? Misschien zijn die meer gerechtigd tot een telefonische hulpdienst om steun en troost te vinden? In plaats van het verzorgen van Zweedse slachtoffers kiezen de grafkutjes Mona Sahlin en Alice Bah Kuhnke ervoor om een supportlijn te creëren voor die zielige moslimgezinnen met een IS-terrorist.

Telkens als je denkt dat het niet gekker kan worden lees je weer iets van het linksvolk wat je broek nog verder laat afzakken. Ze weten altijd wel weer een gaatje te vinden in de naïeve oikofobische niche in Zweden. Te zuiver water bevat geen vis.

Aftonbladet zegt dat Mona Sahlin en Alice Bah Kuhnke van mening zijn dat de noodzaak van een supportlijn voor islamitische gezinnen met IS-terroristen groot is. Vooral in deze nadagen van de afschuwelijke moorden in IKEA is het noodzakelijk en duidelijk dat men vooral aandacht moet geven aan het zielige geïmporteerde terroristische islamgezin met zijn koppensneller.

Veel moslimouders zijn bang dat hun kind naar beneden reizen en voor de IS gaan vechten, zegt Sahlin tegen Dagens Nyheter.

Hoe weet deze huichelachtige slinkse schaamspleet dat veel moslimgezinnen “bang zijn dat hun kind naar beneden reizen en voor de IS gaan vechten”? Er zijn minstens net zoveel islamgezinnen die er beretrots op zijn dat hun zonen naar het kalifaat vertrekken om daar hun heilige oorlog uit te vechten met koppensnellen, verkrachtingen, en zodanig als “martelaar” te sterven. Kan je werkelijk die moslimgezinnen vertrouwen die het ene zeggen maar het ander bedoelen?

Voormalig partijleidster van de Sociaal Democraten Mona Sahlin, tegenwoordig woordvoerster van de club tegen gewelddadig extremisme, jaagt op spoken van rechts extremisme, en faciliteert ondertussen de baarmoeders van het islamgeweld.

Vertrouwen staat voorop. Als moslimouders in een kwetsbare situatie voor hulp vragen moeten we dat vertrouwen niet schenden, zegt cultuurminister Alice Bah Kuhnke (MP). 

In aanzienlijke tijd zal de anonieme telefonische support voor de moederschoot van islamgeweld beschikbaar zijn, belooft Mona Sahlin.

Bron:

http://www.exponerat.net/mona-sahlin-s-och-bah-kuhnke-mp-vill-inratta-stodlinje-for-muslimska-terroristers-familjer/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s