Een Breivik in de dop

bom Mijn ongerustheid over Zweden wordt steeds groter, net zoals mijn sluimerende woede. Eergisteren zijn er door asielzoekers twee mensen vermoord in de IKEA in Västerås, een moeder met haar zoon. Aanstaande donderdag wordt als gevolg van deze vreselijke misdaad in Västerås een fakkeltocht gehouden tegen racisme, om de “duistere krachten tegen te werken die deze gebeurtenis zullen exploiteren“… Waarom niet een fakkeloptocht tegen geweld? Of tegen de gruwelijkheid van het islamextremisme? Waarom hoor ik nu niemand van de liberaal-socialistisch regering hun afschuw uitspreken over deze gruwelijke terreurdaad? Misschien omdat de daders zwart zijn? En de slachtoffers Zweeds? Als een moslima verklaart dat haar hoofddoek door een racist is afgetrokken duiken ze als gieren er bovenop om hun verontwaardiging over twitter en Facebook te verspreiden, met een selfie waar ze zelf een hoofddoek op hun pan hebben als uiting van solidariteit met de islam. Als een moskee in de fik gaat organiseren ze de volgende dag een demonstratie tegen islamofobie, zonder het resultaat van een onderzoek af te wachten wat de oorzaak van de brand is rennen ze als kippen zonder kop naar de plaatselijke moskee in hun woonplaats om de voordeur met papieren hartjes te beplakken. Waar blijven die hartjes op de voordeur van IKEA?

Verleden jaar gebeurde dezelfde bullshit toen een vrouw door een groep asielzoekers was verkracht. Toen werd er ook een demonstratie georganiseerd. Maar niet tegen vrouwengeweld of verkrachtingen, het werd een fakkeloptocht tegen racisme. Zweden staat op de tweede plaats in de rangorde van het aandeel verkrachtingen in de wereld. Geen demonstratie te zien. Feministen hebben het te druk met hun strijd tegen de boze westers man die hun quota in het bedrijfsleven in de weg ligt, en hun HBTQ wc-bordjes op pispotten plakken. En het recht om lelijk te zijn met hun streven om zo afstotelijk mogelijk hun verschijnen te vertonen. Groepsverkrachtingen kwamen voor de jaren tachtig in Zweden niet voor, nu is het een gebeuren van elke week, waar de gevestigde media in het gunstigste geval de achtergrond (MENA!) van de verkrachters verzwijgt en in het slechtste geval ze weet om te toveren tot blanke autochtonen Zweden.

En dan het downplayen, verdraaien, bedrog en  goedpraten wat ik van de gevestigde media op T.V. en internet moet ondergaan om me de oogkleppen proberen op te houden. Doorlopen mensen niks aan de hand. Je verbeeldt het maar, alles gaat goed. Geen dissidenten geluiden. Niet gaan tegenstribbelen, anders ben je een vuile vieze racistische fascist.  Stel je voor dat je een familielid bent van een dodelijk slachtoffer van de multiculturele verrijking zoals in IKEA gisteren. En dan in de krant moet lezen dat er angst is bij asielzoeker in asielcentrums. In de DN.se van vandaag. “Angst in asielcentrums na mes aanval”. Asielzoeker: “Ik ben bang voor de reacties die kunnen volgen”. Met daaronder een kopje: “Ondanks alles – dodelijk geweld is verminderd”, met een fabel, “Zweden is veiliger geworden, steeds minder mensen worden vermoord in Zweden.” Wie denken die idioten in de maling te nemen? Hebben ze dan echt niet door ze dat met deze wegkijk- goedpraatjes olie op het vuur gooien?

De Zweedse politie is met een persbericht naar buiten gekomen dat ze na de slachtpartij in IKEA bewaking bij asielcentrums zal inzetten om “duistere krachten” te bestrijden. “Het is duidelijk dat duistere krachten van dit gebeuren op een verkeerde manier gebruik zullen maken”, zegt een politiewoordvoerder tegen TT enligt Svenska Dagbladet.

Het  is me niet ontgaan dat de laatste dagen een nogal hevige discussie op mijn spiegelsite DVC is ontstaan over het wel of niet gelijk van Breivik zijn uitvoering van protest tegen de vernieling van de westerse beschaving, om het genuanceerd uit te drukken. Het geschil heeft zich zelfs tot in de redactiemail begeven. Waar ik het geklaag in mijn eentje moet verwerken. Met het verzoek om hier en daar onwillige reactorren te verwijderen. Die tot geweld zouden oproepen en/of niet zo nopjes zijn met de huidige gang van zaken van de staat Israël. Helaas pindakaas. DVC is in de geest van Frik, waar elke idioot zijn zegje mocht doen, zelfs ik, de grootste idioot, kan ik met enige bescheidenheid zeggen. Dus lieve mensen, geef het op. De hakbijlspaanders vallen vooral onder de luitjes die mij of mijn redactiegenoten beledigen of uitschelden. Voor de rest zal het me een biet interesseren hoe je de drol van vrijheid van mening uitkakt.

6 gedachtes over “Een Breivik in de dop

 1. De Zweedse politici spelen een heel gevaarlijk spel, de uitbarsting van woede komt er wel als de rapen gaar zijn. Het borrelt natuurlijk wel bij al die familieleden van vrouwen die inmiddels verkracht zijn.

  Nu zijn er nog geen deelnemers genoeg maar die komen er wel tot uiteindelijk een niets onziende orkaan.

  Waar de islam zijn intrede doet vloeit er bloed, al 1400 jaar lang.

  Liked by 1 persoon

 2. Zweden…
  Had het beste welvaartsmodel ter wereld.
  Een land wat zo anti eigen volk is, moet maar kapot. Zij geven vrijwillig hun plek in de evolutie op.
  Dus goodbye Zweden, liefst zo snel mogelijk, opdat zij met hun passiviteit tenminste nog een waarschuwingsfunctie kunnen gaan vervullen voor de nog niet veroverde landen.
  Dan kunnen we mooi op TV zien wat er gebeurt als je je land overlevert aan primititief ongeletterd islamtisch tuig.

  Liked by 1 persoon

  • Leuk is anders, Maar ja wat wil met een regering van landverraders en een dom klootjesvolk dat elke verkiezing weer op deze onbenullen stemt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s