Dronken zielige zieke dove vergeetachtige zwerfneger komt eindelijk thuis in Zweden

Ome-Tom

Een Somalische man is het gelukt, ondanks het ontbreken van een verblijfsvergunning, om sinds 2003 in het Schengengebied te logeren. Gedurende deze tijd heeft hij zijn tijd nuttig besteed met asielaanvragen in Italië, Duitsland en Nederland, maar is helaas in alle drie de landen afgewezen. Nu zetelt hij in een asielcentrum in Zweden, in de hoop een Zweedse nationaliteit te verwerven. Verleden week werd hij gearresteerd voor diefstal in Denemarken.

Het Deense dagblad Ekstra Bladet publiceerde afgelopen zondag een artikel wat balanceert tussen komisch en tragisch, en duidelijk aangeeft hoe EU-landen hun grip op asielverleningen totaal verloren zijn. Het verhaal gaat over een Somalische man die al 12 jaar door het Schengen-gebied struint, ondanks dat verschillende asielaanvragen van hem zijn afgewezen.

Verleden week donderdag werd een Somalische man gearresteerd en vastgehouden voor het stelen van een fles whisky in een winkel in Kopenhagen. Op zondag werd hij voorgeleid en verhoord in het gerechtsgebouw van Kopenhagen. De rechter besloot dat hij uitgewezen moest worden en de komende twee jaar verboden is terug te keren naar Denemarken. Waarop de Somaliër asiel heeft aangevraagd in Zweden, en is momenteel woonachtig in een asielaccommodatie hier (in Zweden), in afwachting voor een eventuele verblijfsvergunning.

Tijdens de ondervraging verklaarde de Somaliër dat hij dronken was en per ongeluk in Denemarken arriveerde, hij was niet op tijd uit de trein gestapt.

Tijdens het verhoor werd ook duidelijk dat de man al sinds 2003 in het Schengengebied bivakkeert en zijn tijd nuttig heeft gemaakt met asielaanvragen in Italië, Duitsland en Nederland. Waar ze niet op hem zaten te wachten en in al de drie landen zijn asielverzoek is afgewezen.

De Somaliër beweert verder dat hij niet meer zijn naam weet en waar hij geboren, en ziek en doof is.

Het is onduidelijk waarom geen van de landen, waar zijn asielaanvraag is afgewezen, niet meteen de zieke dove dronken zwerfneger met een enkeltje naar huis hebben gestuurd. Maar gelukkig is die nu in een asielcentrum in Zweden, en gezien het strenge immigratiebeleid wat de immigratiedienst van Zweden hanteert, zit de kans er dik in dat die hier voor eeuwig blijft.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/08/04/efter-12-ar-i-schengen-och-avslag-pa-asylansokan-i-tre-lander-ar-kriminell-missbrukande-somalier-i-sverige/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s