Kreeg Zweeds paspoort en begon meteen met zijn wraakverkrachting

pk-vertwijfelimg (1)

De vader van de 32-jarige Koerd die in Gotenburg gevangen wordt gehouden op verdenking van terroristische misdrijven in Syrië heeft in 2003 een 24-jarige vrouw overvallen en onder schot verkracht. Tijdens de verkrachting gaf de immigrant zijn slachtoffer te kennen dat hij net de Zweedse nationaliteit had ontvangen en daarom niet kan worden uitgezet.

Het was aan het eind van de zomer in 1991 toen de Koerdische familie als vluchtelingen uit Irak in Zweden arriveerde. Vandaag de dag is de zoon van de familie een islamist die verdacht wordt van terroristische misdrijven en moord in Syrië waar hij voor de terroristische I.S. heeft gestreden. Hij is al eerder veroordeeld, voor onder andere bedreiging.

Maar niet alleen de zoon van de familie heeft een crimineel en gewelddadig verleden. Ook de vader van de 32-jarige, een nu 58-jarige man, is al eerder veroordeeld voor verschillende misdaden in Zweden. In april 2003 werd hem de Zweedse nationaliteit verleend – en maakte van de gelegenheid gebruik om een 24-jarig vrouw te verkrachten.

In de zomer van 2003 dwong hij de vrouw onder bedreiging van een vuurwapen in zijn auto te stappen en ontvoerde haar naar een appartement waar hij haar onder schot verkrachtte. Tijdens de verkrachting verklaart hij zijn slachtoffer dat hij nu Zweeds staatsburgerschap heeft en hem niets in de weg ligt haar te verkrachten, hij kan niet meer uitgewezen worden. Hij vermeldt haar ook dat die een moordenaar is die al tien mensen om zeep heeft geholpen, en het niet verstandig is de politie op de hoogte te brengen.

De verkrachting van de 24-jarige vrouw voerde hij uit als wraakneming voor de hulp die ze had verleend aan zijn twee dochters die zijn islamitische eercultuur wisten te ontsnappen. Daarvoor was hij al veroordeeld, onder andere voor mishandeling van zijn voormalige vrouw, overgoot zijn ex-vrouw met benzine en dreigde haar in brand te steken, omdat ze hem niet meer kon behagen. Een van zijn dochters had beschermde identiteit aangevraagd om haar islamitische vader te ontsnappen, wat haar toegekend is. Niets van dit alles kon verhinderen dat hem de Zweedse nationaliteit is toegekend.

Bron:

http://www.friatider.se/terrorhaktad-pappa-valdtog-utvisad#.Vb0axk2gcU0.twitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s