Immigranten te laag IQ voor de Zweedse krijgsmacht – Oplossing: toelatingseis naar beneden brengen

dumma-invandrare

MENA-immigranten hebben een te lage intelligentie om de IQ-toets van de Zweedse krijgsmacht met goed resultaat af te leggen. En het is niet Fria Tider wat deze conclusie constateert, maar het links liberale Dagens Nyheter. De Zweedse defensie wordt nu gedwongen zijn toelatingseisen te verminderen om te voorkomen dat het wordt beschuldigd van discriminatie.

De afgelopen decennia zijn in grote getallen Derde Wereld immigranten Zweden binnengestroomd, niet in het minst Arabieren en Afrikanen die, volgens onderzoek, een significant lager IQ niveau hebben dan Zweden. MENA-immigranten hebben het daarom in het algemeen een stuk moeilijker om hun opleiding met goed resultaat af te ronden, een baan te vinden, en zichzelf te onderhouden zonder sociale bijstand of in lichte of zware criminaliteit te vallen.

Het verschil in begaafdheid doet zich nu ook gelden in de Zweedse defensiemacht, schrijft Dagens Nyheter. De Zweedse krijgsmacht is de afgelopen jaren actief bezig geweest om te proberen “meer vrouwen en mensen van buitenlandse afkomst” te werven, en het is vooral de laatste van deze twee categorieën wat een probleem geeft om in de organisatie op te nemen.

Dagens Nyheter schrijft dat dit veroorzaakt wordt door de toelatingstesten, “die zijn ontworpen voor de 18-jarige Zweeds geboren mannelijke bevolking”, en daarom te moeilijk voor immigranten.

rommel: geldt dit ook voor de tweede en derde generatie allochtonen die in Zweden zijn geboren? Ook van hun is het schoolresultaat met het bijhorende IQ niet om over naar huis te schrijven. 

iqmap

Gemiddelde intelligentie niveaus in de wereld, volgens de onderzoekers Richard Lynn en Tatu Vanhanen’s Index. Blauwe landen worden gekenmerkt door een hoog IQ, geel een laag IQ, en rood een zeer laag IQ.

Rose-Marie Lindgren is hoofdpsychologe en verantwoordelijke voor de toelatingstesten van het recruteringscentrum van de Zweedse krijgsmacht. Zij is van mening dat het verschil gezocht moet worden in “culturele conditionering”.

– Zo is het met alle intelligentietests, die zijn allemaal cultureel geconditioneerd. Er is geen test die volledig neutraal is, zegt ze, en denkt dat het voornamelijk het gebrek aan kennis van de Zweedse taal de oorzaak is van het falen.

– Ik denk dat de taalbarrière ten grondslag ligt.

Komende herfst gaat men de examenresultaten en IQ-beoordelingen van immigranten onder de loep nemen en evalueren om te beoordelen of er sprake is van discriminatie. Aangezien een vierde deel van de allochtonen niet voldoet om het minimum te behalen voor een baan bij de Zweedse defensie. Met het minimale niveau van een vier op een schaal van negen.

– We gaan uitzoeken of er werkelijk sprake is van discriminatie, zegt  Rose-Marie Lindgren.

Bron:

http://www.friatider.se/invandrare-for-dumma-for-forsvaret-nu-kravs-sankta-krav

2 gedachtes over “Immigranten te laag IQ voor de Zweedse krijgsmacht – Oplossing: toelatingseis naar beneden brengen

  1. Je moet helemaal niet wíllen dat die (meest) islamieten bij de krijgsmacht komen. Levensgevaarlijk! Maar Zweden heeft zelf een te laag IQ om dat te beseffen.

    Like

  2. Er zijn verschillende natuurlijke en geschiedenis feiten, die dit aan het licht brengen. Doordat rond de evenaar een lagere elektromagnetisch veld heerst ten opzichte van het noordelijke deel van de wereld. Hoe hoger magnetische veld er heerst, hoe hoger het denkvermogen mogelijk is. Maar ook vitamine D speelt een hoofdrol in dit spel, zo ook de geloofsovertuiging en ook erg belangrijk wat hierin meespeelt is incest. Vrouwen die van top tot teen in zwarte kledij lopen, krijgen veel te weinig vitamine D binnen,wat weer resulteert in een zwak immuunsysteem. Incest speelt hierin ook een hoofdrol, want dit geeft (zeer) zwak begaafde nakomelingen. Dit gegeven is heel normaal binnen de Islam geloofsovertuiging in het Midden-Oosten en het continent Afrika. Door nu deze mensen naar noord Europa te verplaatsen gaat het eerder achteruit, dan vooruit qua denkvermogen. Want dan gaat de vitamine D die de moslima’s al minimaal hebben nog verder onderuit, omdat het hier minder daglicht is dan in hun oorspronkelijke thuislanden. Wat ook mee speelt is de mentaliteit. In de noordelijke gebieden moest men vroeger voor zorgen, dat er voldoende voedsel en brandstof in de zomer/herfst geoogst en gesprokkeld werden om de winter te kunnen overleven, dat heeft er voor gezorgd dat de noordelingen steeds inventiever zijn gaan denken in de oplossingen voor dit jaarlijkse terug keerde probleem. Dat hebben de volken in het Midden-Oosten en Afrika nooit behoeven te doen. Plus dat er eeuwenlang incest binnen de islam heel normaal is.
    Alles bij elkaar geeft het grote verschil aan in het I.Q. dat kun je niet even vereffenen door iedereen die de zelfde opleiding heeft genoten en dan denken dat ze even intelligent zijn.

    Net zo met die goedmenschen, dat zijn mensen die heel goed uit een boekje kunnen leren, maar als het boek ophoudt en zij het in de praktijk het geleerde moeten praktiseren, gaat het vaak hopeloos fout. Want dan moeten ze in eens zelf gaan denken en dat hebben ze niet geleerd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s