Finse politicus verklaart oorlog aan multiculturalisme

olli

Olli Immonen creëert debat in Finland. © olliimmonen.net

Het Finse parlementslid Olli Immonen heeft een Facebookbericht geschreven waarin hij zijn droom beschrijft van een Finland zonder multiculturalisme. Sindsdien hebben een aantal vooraanstaande politici zich gedistantieerd van Immonen, en meer dan 13.000 mensen hebben zich aangemeld om een protesttocht te houden tegen het  Facebookbericht.

Het was afgelopen vrijdagavond dat de sannfinländaren (De Finse Partij, voorheen bekend als Ware Finnen) Olli Immonen zijn Facebookaccount opende en een scherp geformuleerde tekst in Engels plaatste. Hij schreef dat hij “droomt over een sterk en dapper volk wat de nachtmerrie met de naam multiculturalisme zal overwinnen. De lelijke bubble waar onze vijand in leeft zal binnenkort in duizend stukjes uiteenspatten”.

Immonen vervolgt:

“Deze dagen zullen voor altijd hun stempel op de toekomst van ons land drukken. Ik heb een sterk geloof in mijn medestrijders. We zullen tot het eind voor ons vaderland en een echte Finse natie vechten. De overwinning zal ons zijn.”

immonenface

https://www.facebook.com/olli.immonen.3/posts/10153483050174847

Een aantal politici heeft zich met afschuw afgewend van de formulering van de Ware Fin Olli Immonen.  De minister van Financiën Alexander Stubb schrijft in zijn Facebookbericht:  “multiculturalisme is een rijkdom” en “daar valt verder niets aan toe te voegen”. Premier Juha Sipilä geeft ook commentaar op zijn Facebook, Immonen is fout, en Juha wil het omgekeerde zien in Finland “een open land, wat rijk is aan talen en culturen”.

De multiflauwekul liefhebbers eisen dat de woordvoerder van de Ware Finnen, partijleider Timo Soini – Minister van Buitenlandse Zaken van Finland – een toelichting geeft op de uitspraak van Olli Immonen, wat die tot nu toe niet heeft gedaan.

Ondertussen heeft de Gutmensch een campagne gestart als protest tegen Olli Immonens kattebelletje op Facebook, onder de noemer ”Meillä on unelma”, (Wij hebben een droom), rommel: keep on dreaming, hebben 13.000 boze moslimvriendjes op Facebook afgesproken dat ze morgen, dinsdag, zich met verenigde krachten op het Medborgartorget (Medeburgersplein) in Helsinki verzamelen als protest tegen “racisme en haat”, volgens het dagblad Yle.

– Er is tegenwoordig zoveel haat in Finland, mijn wens is dat mensen meer gaan nadenken wat ze kunnen doen voor meer openheid, huilt de organisator Nassir Liisa Tolonen tegen Yle.

Maar er zijn er nog veel meer die hun steun betuigen aan Immonen, onder andere door gebruik te maken van de slogan “Je suis Olli”. je-suis-olli

Olli Immonen vermeldt in een interview met het mediaconcern Lännen media dat die zich van geen kwaad bewust is. En beschuldigt zijn critici van paranoia.

Bron:

http://www.friatider.se/proteststorm-n-r-finsk-politiker-f-rklarar-krig-mot-m-ngkulturen

rommel: Olli Immonen, de Geert Wilders van Finland. Het linkse kippenhok overstuur brengen.

5 gedachtes over “Finse politicus verklaart oorlog aan multiculturalisme

 1. Al dat geleuter over verrijking door de aanhangers van de religie van vrede en verrijking.
  Desgevraagd komt er als onderbouwing van die verrijking nooit veel meer dan dat er nu ook restaurantjes zijn die voer uit de mohameddaanse landen verkopen en dat dat spul ook in sommige schappen in de supermarkt ligt.
  De gigantische kosten die met die “verrijking” gepaard gaan, en die dus voor een aanzienlijke financiële verarming zorgen, worden gemakshalve maar vergeten.
  Ik was dus veel liever rijker gebleven en eet met het grootste plezier gewoon de Hollandse pot, ook al is politiek correct Nederland een andere mening toegedaan. Een mening die mede gestoeld is op het “kijk mij eens” syndroom. Mensen met van een oppervlakkigheid, die mijn beeldscherm verre in de schaduw stelt.

  Like

 2. Ik moet niks van Multi-culti fuck weten. Ik heet wel Hollands, Duits of Frans. Houd niet van moslimvreten en dat linkse schorem waar ik al sinds de jaren 70 de pest aan heb is wel hypocriet. Altijd kritiek op de christelijke kerk maar nu lul verhalen over die moslim en hun “geloof’. Wordt tijd dat een sterke man opstaat om einde te maken aan deze klotezooil

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s