Afghaanse migranten ontvoeren een Zweedse vrouw en groepverkrachten haar zeven dagen lang

Rape2

(Door: Oliver Lane – Vertaling: rommel)

De Zweedse politie heeft twee Afghanen gearresteerd op verdenking van groepsverkrachting van een vrouw die afgelopen maart werd ontvoerd en zeven dagen lang in een appartement was opgesloten.

De Zweedse Fria Tider vermeldt dat de arrestaties, in verband met deze afschuwelijke beproeving, die tussen 15 en 22 maart plaatsvond, verleden week in de etnisch conflicten geteisterde stad Malmö zijn verricht. De twee mannen die tot nu toe zijn gearresteerd , 40 en 38 jaar oud, verstaan geen Zweeds en hebben een tolk toegewezen gekregen. De 38-jarige is in 2014 eerder veroordeeld wegens drugsdelicten.

De twee mannen zijn aangeklaagd voor grove verkrachting. Volgens de officier van justitie is “de misdaad gezamenlijk en in overleg met anderen gepleegd”. De recherche is nog steeds op zoek naar andere verdachten van de ontvoering. De politie verstrekt slechts beperkte informatie over deze zaak, maar de groepsverkrachtingen hebben zich tussen 15 en 22 maart afgespeeld, in een appartement in de buurt van het winkelcentrum Mobilia in Malmö. Bovendien worden de verdachten aangeklaagd voor ontvoering. Het onderzoek is nog in een “vroeg stadium”, en tot nu toe zijn er niet meer details over deze zaak vrijgegeven.

De ooit vredige stad Malmö is tegenwoordig een van Europa’s meest gewelddadige steden – met de bijnaam “Zweeds Chicago”, de stad is berucht om zijn religieus en etnisch geweld, en is gevangen in een “spiraal van vergelding”. In de vroege uren van gisterochtend moest de stad weer een handgranaatontploffing ondergaan, de tweede in 12 uur, en de derde van deze week, terwijl culturele gangs hun gesmokkelde of gestolen legermunitie gebruiken om wraakacties op straat uit te voeren. TheLocal.se rapporteert dat de Zweedse politie het vermoeden heeft dat de handgranaataanvallen, die gericht zijn tegen overheidsgebouwen, gerelateerd zijn aan de veroordeling en opsluiting van drie culturele pareltjes verantwoordelijk voor een aantal bomaanslagen tijdens Kerstmis 2014.

In heel Zweden blijft de onrust gestaag groeien terwijl migranten uit MENA-landen (Middle East and North Africa) hun sektarische en religieuze conflicten uit het Nabije Oosten importeren. In een artikel van ostrasmaland.se, wat ik hier voor u vertaald heb, wordt beschreven hoe een groep christelijke vluchtelingen uit Syrië gedwongen werd het asielcentrum te ontvluchten, “uit angst voor hun eigen veiligheid”, nadat ze door islamieten, in dezelfde asielaccommodatie, op een nogal kenmerkende agressieve mohammedaanse manier duidelijk was gemaakt geen christelijke symbolen te dragen en zich niet in woonruimtes te begeven waar moslims aanwezig zijn.

In plaats van het criminele incident bij de politie aan te melden, koos de Zweedse immigratiedienst voor een typische dhimmistische laffe sluikgang. Een vertegenwoordiger van de open grenzen werd erop uitgestuurd om de islamitische bewoners op de hoogte te brengen van de Zweedse wetgeving, met het vriendelijk verzoek voortaan niet meer christenvluchtige mensjes te plagen.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2015/07/24/afghan-migrants-abducted-woman-and-gang-raped-her-for-a-week/

http://www.friatider.se/kvinna-h-lls-inl-st-och-gruppv-ldtogs-i-en-vecka

5 gedachtes over “Afghaanse migranten ontvoeren een Zweedse vrouw en groepverkrachten haar zeven dagen lang

  1. Prachtig toch, dat multicultureel ‘genot’, daar hebben de Zweden voor gekozen. Dat ‘genot’ IS haar ‘lot’. Idem als in Nederland: Kiezen voor verliezen ! Eigen schuld dikke bult en och wat IS het toch jammer voor de vrouw. Hij die zwijgt stemt toe. Er zullen nog wat Zweden de afvoerput afgaan dankzij hun hun ideologisch gedrag. Honderd granaten binnen 1 week met vele honderden doden zou een manier kunnen wezen om oogkleppen te kunnen zien vallen ! Het zal neerkomen op de ‘Achterlijkheidsgraad’ van een Volk ! En in Europa IS zo’n 80% Achterlijk. Het enige wat wij eraan kunnen doen IS anderen op Achterlijkheid te wijzen. Maar bovenal het te blijven benoemen. Dus: Samsom bedankt voor het doden van Bejaarden door het uitkleden van de zorg om geld vrij te maken voor ‘multiculti’! En Groenlinks bedankt dat autochtone jongeren geen sociale huisvesting en zo ook kinderen kunnen krijgen, daar buitenlanders voor gaan ! Bedankt dat jullie met je ideologie ons willen doden !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s