Jonge vrouw overvallen en verkracht – Zweedse media censureert signalement dader

verkrachting

De politie in Eskilstuna rapporteert in een politiebericht dat een jonge vrouw omstreeks 02:30 in de nacht van vrijdag op zaterdag j.l. door een onbekende man in Hamnparken (Het Havenpark) is overvallen en verkracht. De politie heeft geen getuigen van het incident en roept daarom de hulp van het publiek in.

Om die reden geeft men een zoveel mogelijk volledig signalement van de misdadiger. Maar de links-liberale media die over het politierapport berichten vinden hun politieke correctheid zwaarder wegen dan de arrestatie van een verkrachter en verzwijgen gegevens van het signalement.

Op de website van de politie is was het volgende signalement van de verkrachter te lezen: “De verkrachter wordt beschreven als circa 50 jaar oud en ongeveer 170 centimeter lang. Hij heeft donker haar, dikke donkere wenkbrauwen, een grote neus en kleine ogen. Bovendien heeft de man een baard. Hij was gekleed in een donkere broek en donkergrijze sweater. Hij spreekt Zweeds met een buitenlands accent.”

Bij de publieke omroep Radio Zweden is in hun berichtgeving het feit dat de verkrachter Zweeds met een buitenlands accent spreekt gecensureerd, verduistert.

Het linkse boulevard dagblad Expressen – bekend om zijn hoofdredacteur die veroordeeld is voor wapenmisdrijven, plegen van huisvredebreuk, publiceren van NAW gegevens van mensen met een “verkeerde” mening, en samenwerkt met veroordeelde gewelddadige links extremisten – gaat nog een stap verder. Hier moet de lezer zich tevreden stellen met de mededeling dat de misdadiger circa 50 jaar oud is, ongeveer 170 centimeter lang, en gekleed gaat in een donkere broek en donkergrijze sweater.

rommel:
De politie heeft ondertussen zijn rapportage van de verkrachting verwijderd (inclusief het volledige signalement).

Bron:

http://avpixlat.info/2015/07/25/ung-kvinna-overfolls-och-valdtogs-media-censurerar-garningsmannens-signalement/

7 gedachtes over “Jonge vrouw overvallen en verkracht – Zweedse media censureert signalement dader

  1. Het zal wel weer zo,n stinkend besneden Varken zijn , die 4 keer per dag met zijn lelijke kop de richting van Mekka opkijkt , ik de koran staat zeker dat het mag ,want vrouwen zijn in hun ogen fokdieren die je gewoon aanranden mag , dat deed Mohammed 1400 jaar geleden natuurlijk ook

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s