Duitse linkse politicus noemt autochtone Duitsers “nazi’s” en hun uitsterven als “verheugend”

Gregor Gysi is een van de centrale figuren in de Duitse politieke partij Die Linke (Links), op het moment de op drie na grootste partij in Duitsland. In het videofilmpje benoemt hij de Duitsers als “nazi’s” en verheugt zich erover dat de Duitse autochtone bevolking uitsterft en vervangen wordt door immigranten uit de derde wereld.

In de videoclip, die Gysi afgelopen mei op zijn Facebookconto geplaatst heeft en zich nu over het internet verspreidt, beschrijft het profiel van Die Linke zijn strijd voor een grotere “diversiteit” in Duitsland.

Hij zegt onder andere dat de Duitsers vanwege hun “geschiedenis tussen 1933-1945” verschuldigd zijn om grote aantallen immigranten in het land op te nemen, en eist ook dat andere landen in de E.U., zoals Polen, zijn grenzen openstelt voor asielzoekers uit de derde wereld.

Op de helft van de clip trekt Gregor Gysi een spottende glimlach op zijn tronie en heeft er veel plezier in dat autochtone Duitsers langzaam uitsterven.

– Oh, nog een ding: Elk jaar sterven er meer autochtone Duitsers dan er geboren worden. Dat is zeer verheugend en heeft te maken dat de nazi’s niet bijzonder goed zijn in het produceren van nageslacht, zegt de 67-jarige linkse leider.

– Daarom zijn we afhankelijk van immigranten uit andere landen, zegt de linkse politicus, en maakt daarna reclame voor een demonstratie voor meer “diversiteit”.

Gysi was SED-lid en advocaat in de D.D.R. en berichtte over zijn werk aan de Stasi, de geheime dienst van de DDR. Gysi heeft publicaties over zijn Stasi-verleden regelmatig getracht te voorkomen en voerde processen tot aan het Bundesverfassungsgericht. In 2013 liep een onderzoek van het Openbaar Ministerie van Hamburg tegen Gysi vanwege diens verklaring onder ede dat hij nooit aan Stasi had gerapporteerd.

Bron:

http://www.friatider.se/tysk-v-nsterledare-gl-djande-att-tyskarna-d-r-ut

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gregor_Gysi

5 gedachtes over “Duitse linkse politicus noemt autochtone Duitsers “nazi’s” en hun uitsterven als “verheugend”

  1. Wat een verraderlijke “Vollidiot”. Hij is zelf Duitser, dus laat hem dan ook maar het goede voorbeeld geven. Hij zou de wereld een groot plezier doen door zich een kogel door zijn kop te schieten, dan zijn wij van die enge, groene nazi verlost. Toe dan, Gregor, laat zien dat het niet alleen maar woorden zijn en dat je het serieus meent.

    Like

  2. Een domme linkse politicus die maar niet toe wil geven dat de Nazi’s links waren, Nationaal Socialisten, je weet wel het broertje van de Socialisten !!!
    De dag dat het socialisme uitsterft zou uitgeroepen moeten worden tot een nationale feestdag !!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s