Zielige pedofielen eisen smartengeld

goingdown

Twaalf pedofielen, waaronder een uit Kalix, zijn misleid en in de val van een liga van chanterende afpersers getrapt. Ze eisen nu ieder 600 euro smartengeld.

Twaalf Zweedse pedofielen zijn in het voorjaar door afpersers in een val gelokt. De procedure was steeds hetzelfde:

De afpersers werden lid van de contactwebsite Kamrat om volwassen mannen te lokken die een seksuele omgang met een minderjarige wouden uitvoeren. Eind februari creëerde de afperser een nep-profiel van een jong meisje. De lokvogel was 12 jaar oud en droeg de naam Jessica, soms Jennifer. Het lok-meisje trok als ontluikende puber interesse. En zo wachtte de afpersers hun kans af. Het duurde niet lang voordat de pedofielen begonnen te bijten. Een vuistregel was altijd om niet zelf over seks te beginnen, maar wachten totdat deze mannen zelf dit onderwerp aansneden. Als iemand vroeg naar schaars geklede foto’s downloadde men deze van het internet en stuurde die op. Zodra de pedofiel verstrikt was in het vangnet begon men alles te noteren wat zou kunnen helpen om hem te identificeren – zoals naam, telefoonnummer en huisadres. Een totaal van twaalf mannen slikte het aas. Een van hun, een 30-jarige inwoner van Kalix:

– Ik weet niet waarom ik het deed, ik denk dat ik nieuwsgierig was. Ik heb het nooit eerder gedaan, zweert de man als onze verslaggever van Kuriren hem confronteert .

Wat deden jullie?

– We praatte.

Over seks?

– Ja, over seks.

Hadden jullie ook afgesproken om elkaar te ontmoeten?

– Nee, ze woonde ver weg. Ik had geen zin om 1000 km op en neer te rijden om haar te ontmoeten, zegt de 30-jarige.

Weet u dat het wettelijk verboden is om met een minderjarige te seks-chatten?

– Natuurlijk weet ik dat. Dat was dom, erg dom, zegt hij nauwelijks hoorbaar.

Hoelang heeft het geduurd?

– Ongeveer een week.

De 30-jarige inwoner van Kalix werd steeds meer intiemer met de 12-jarige “Jessica”. De verleiding werd groter dan het risico en hij kon het op gegeven moment niet laten persoonlijke informatie over zichzelf vrij te geven. En op een dag ging de telefoon.

– Er was een man aan de lijn die zei dat hij alle conversaties van mij gespaard had en me bij de politie zou aanmelden als ik hem geen geld zou betalen.

Hoeveel geld?

– 600 euro.

Hoe voelde dat?

– Dat was verschrikkelijk. Heel beangstigend, ik werd helemaal koud en de rillingen liepen over mijn rug. Ik zag mijn hele leven in een afgrond storten.

De truc werkte. De pedofiele inwoner van Kalix schreef de gedicteerde bankrekeningnummer neer van de stem uit de telefoon en stortte meteen het bedrag.

Dit was de modus operandi van de afpersers – een voor een hebben ze de doodsbange pedofielen opgebeld, die allemaal meer dan bereid waren om een bedrag tussen de 600 en 5 000 euro te betalen om te voorkomen dat hun seksuele geaardheid onthuld zou worden.

De afpersers hebben in totaal 17 000 euro geïnd van de gedupeerde pedofielen.

Maar de bluf werd door een toevallig optreden van de politie tegen 1 van afpersers al snel onthuld. En op 23 juni j.l. zijn twee van de afpersers tot een jaar en vier maanden gevangenisstraf veroordeeld, voor chantage en poging tot chantage. De derde werd tot een proeftijd veroordeeld. Bovendien werden ze veroordeeld tot het terugbetalen van de afgedwongen betalingen.

Maar volgens de twaalf pedofielen is dat niet genoeg. Ze zijn er niet tevreden mee, de kleuterneukers hebben een beroep gedaan bij de officier van Justitie en eisen ieder 600 euro smartengeld.

– Het is een schending van mijn integriteit, zegt de 30-jarige pedofiel bestemd.

Waarom voel je je gekwetst?

– Omdat ik gechanteerd ben. Zo gaan mensen niet met elkaar om. Dat is krenkend.

Wat wil je bereiken?

– Allereerst wil mijn geld terug zien. Dat is mijn geld. En wil benadrukken dat ik onder deze chantage vreselijk geleden heb.

Hoe voel je je nu?

– Ik ga onder een afschuwelijke zware psychische last. Ik probeer het te vergeten en achter te laten, maar dat wordt moeilijk als jij me opbelt en eraan herinnert.

Bron:
http://www.kuriren.nu/Nyheter/kalix-pedofil-kraver-skadestand-8383663.aspx

rommel:
Tja, wat zal ik zeggen? Eerlijk gezegd heb ik meer een probleem met pedofielen dan met blackmailers. Die staan een paar treetjes onder mijn endlösung. Pedofielen hangen toch wel ergens aan de top. Misschien net ergens onder of boven de landverraders. Ik kan er met mijn verstand niet meer bij. De waanzin dat pedofielen vrij gaan, terwijl hun plaagaapjes in de bak moeten zitten, en dan nog ook is gaan janken over hun integriteit. De smartlappen. Tjesischraist, hoeveel waanzin moet ik nog verdragen?

2 gedachtes over “Zielige pedofielen eisen smartengeld

 1. Ik zou meteen aangifte doen van afpersing! Dit is de omgekeerde wereld! Niet pedofilie is strafbaar, maar afpersing en uitlokking zijn dat wél! En deze “helden”, de pedojagers, zouden stevig aangepakt moeten worden! Lokmethodes met “denkbeeldige pubers” zouden verboden moeten worden! Vorig jaar nog dat schandelijke experiment met dat tekenfilm-meisje, die helemaal niet bestond! Alles om pedo’s uit te lokken en te verleiden! Tijdje terug nog een geweldig artikel gelezen van RJ Konrad, “Seks met tekenfilm-figuren mag niet meer”:

  http://kopjetheemetsuikergraag.com/2014/10/21/seks-met-tekenfilm-figuren-mag-niet-meer/

  Like

 2. @ linkschestrijder

  Seksueel contact met kinderen en kinderporno zijn gelukkig wel strafbaar, net zoals sekschatten met een minderjarige.
  Maar is ben niet verbaasd dat een zogenaamde linkschestrijder zijn beste beentje voorzet om seksueel misbruik van kinderen goed te praten. De links mens heeft in het algemeen een lugubere neiging om alles wat slecht is goed te praten. En je kopje thee met suiker sla ik graag over, doe dat maar met je kleuterneukerige islamvriendjes in een moskee. Idioot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s