Ik ben een notoire racist, onverbeterlijke geile macho, en verfoeide islamofoob

suckmydick

Zoals iedereen weet ben ik al tientallen jaren lang een notoire racist, onverbeterlijke geile macho, en vanzelfsprekend een verfoeide islamofoob.

Bij dit rijtje imposante persoonlijke titels heeft zich sinds kort de benaming structurele nazi mogen aansluiten.

Racist werd ik omdat het concept “racist” zich op een gegeven moment heeft uitgebreid. In het verleden waren racisten de luitjes die dachten dat bepaalde bevolkingsgroepen biologisch eigenschappen van hun voorouders erfde. Afrikanen waren allemaal genetisch tot luiheid gedoemd. De joden tot gierigheid. En de russen waren allemaal alcoholisten.

Tegenwoordig is iedereen die kritiek heeft op een bepaalde bevolkingsgroep een racist. De politiek correcte Gutmensch die in de media in het debat de hoogste toon zingt noemt dat “structureel racisme”. Wat betekent dat iedereen die het niet ziet zitten om naast een moskee te wonen, immigratie uit de derde wereld liever wat minder ziet, Zwarte Piet van Sinter Klaas als zwart wil behouden, in de supermarkt naar een doosje Negerzoenen vraagt en op de Wallen de zwarte meisjes achter het raam voorbij loopt op zoek naar een lekker blank blond dingetje een structurele racist is. Wat ook niet helpt is dat je de rij voor de kassa vermijdt waar een oud mensje in haar rollator hangt, je weet uit ervaring dat het eeuwig duurt voordat die bejaardencentjes over de toonbank zijn gegaan. Is ook racisme, een bejaardenfobie. En bedenk je elke keer als je je tanden zet in een negerzoen of jodenkoek, voordat je het racisme door je keel slikt, dat je met kleine hapjes het structureel racisme voert. En vermijdt bladzijde 88 in je huidige leesboek, die staan voor de initialen HH (Heil Hitler), is een racistische bladzijde. Sla het over, werk niet mee aan structureel racisme.

En zo werd ik dus een racist. Wat geen wonder mag zijn als de linke kerk constant het verschil tussen mij en hun aan het kraaien is. Waar hun goed zijn en ik fout. Denken ze.

Hoe werd ik een onverbeterlijke macho en verfoeide islamofoob?

Een onverbeterlijke macho worden is makkelijk. Een paar leuke artikeltjes schrijven waarin je het verleden ophaalt en de prettige avonturen verbeeldt hoe je met de dames hangend aan je penisverleden aan een happy end bent gekomen. En het stigma geile kerel staat voor eeuwig in je voorhoofd gebrand. Alsof ik het kan helpen. Of gezellig met je vrienden op een zwoelige avond op een terras een biertje drinken, en de passerende dames met een cijfer op hun borsten en billen beoordelen. Over je schouder kijken naar een mooie vrouw is de eerste stap. Daarna gaat het van zelf.

Islamofoob worden is ook een koud kunstje. Daar is weinig voor nodig. Een kleine blik op het nieuws wat de dag heerst is genoeg. Er gaat geen dag voorbij zonder goed nieuws van de islam, maar niet heus. Je mag blij zijn als er is een keer een dag voorbij gaat zonder slecht nieuws van de islam. Moord en doodslag vliegt je om de oren. De middeleeuwen met heksverbrandingen zijn er niks bij. Back in the past. Gelukkig hebben we de linkse Gutmensch die de islamitische ellende tot het juiste anti-racisme kan nuanceren. Anders zou je toch als normaal mens bijna gaan geloven dat de islam aan je ondergang knaagt.

De conclusie.

Ik ben een racistische islamofobische geile macho met duidelijke nazistische trekken, en heb nu de stap genomen naar het structurele nazisme. Het kan raar lopen in het leven.

7 gedachtes over “Ik ben een notoire racist, onverbeterlijke geile macho, en verfoeide islamofoob

 1. Dus als ik nu zeg.
  “moslims zijn een stel totaal opgefokte, onverdraagbare racisten, die zelf Joden discimineren plus iedereen die geen moslim is, die vooral ellende brengen, overmatig veel beroep doen op overheidsdiensten, gezondheidszorg en sociale voorzieningen, extreem hoog vertegenwoordigd in de misdaadstatistieken en verder als groep een zwaar negatieve financiele positie hebben in de BV Nederland door een zeer lage arbeidsparticipatie, dan ben ik een racist?
  Dan ben ik maar een racist.
  Dat zijn zij ook.

  Liked by 1 persoon

 2. Beste Rommel, ik ben het zeer met Vederso eens: het is genieten geblazen bij het lezen van je geestige en zeer intelligent geschreven beschouwing. De manier waarop je verbaal uitleeft is zonder meer briljant.
  Ik herinner mij jouw manier van reageren in vroegere tijden nog heel goed en het is bijna ongelofelijk dat er nu zulke stukken uit je toetsenbord komen :-).
  Ook ik behoor tot de categorie van mensen die volgens politiek correct ”lang niet deugen” en ik voel mij daar prima bij..
  Strooi rustig nog wat meer parels voor lieden zoals wij rond.
  Wij zullen ze knorrend van genoegen verorberen.

  Like

 3. Wat mij nog het meest verwonderd is dat de gutmenschen wel vallen over negerzoenen maar niet over jodenkoeken.
  Ik ben gelukkig geboren en opgegroeid in een tijd dat Nederlanders geen zeikers waren, Negers waren gewoon Negers en zwarte piet was ook een neger met oorbellen en rode lippen.
  Jaren lang hebben we op schoolzilverpapier ingezameld voor de arme negertjes in Afrika en ja hoor nu komen ze jammer genoeg zelf het zilver(papier) halen.
  Ook moesten de linkse en de liberalen zo nodig gastarbeiders binnen halen, links zogenaamd om te zorgen dat de gastarbeider het beter kreeg en de liberalen dachten goedkope arbeiders te kunnen uitbuiten. Al snel bleek de ‘Gast’ zich niet als ‘gast’ te gedragen en goedkoop waren ze ook al niet, veel ziek en gingen lang op vakantie. Toen de linkse vonden dat de gezinnen van deze ‘gasten’ herenigd moesten worden was weldra het hek helemaal van de dam, we importeerde nog een zooitje ongeregeld bij,
  Vrouwen uit het stenen tijdperk en hordes onopgevoede kinderen, wijken en steden verpauperden, met dank aan de linkse en liberale !
  Vreemd he, dat ik een pest heb aan: linkse, gutmenschen ,liberalen.en aan de ingestroomde horde die ons land verpest hebben !

  Like

 4. Eigenlijk heb ik gewoon een bloedhekel aan echt racisme.
  Vlieg in de gordijnen wanneer mensen vanwege hun huidskleur worden gediscrimineerd.
  En kan er niet tegen als mensen worden uitgebuit en wanneer hen onrecht wordt aangedaan..
  Gek he?
  Lijk soms net een rooie..
  Maar eigenlijk niets anders dan een ouderwetse ARP-er.

  En gezien het feit dat de nazi’s mijn grootvader hebben vermoord, zulks op termijn met mijn oom hebben gedaan, en mijn vader hebben getraumatiseerd heb ik daar ook bijzonder weinig mee op.
  Daarom werd en wordt ik ook giftig wanneer door cultureel marxisme verblinde en dom gehouden zgn. ”progressieven” en ”socialisten” mij voor racist of nazi uitmaken, omdat ik de multikul, de islam en de EU niet pruim en daar goede redenen en argumenten voor heb..
  En wanneer je dan ook nog eens christen bent (wat @rommel niet is, maar so what?) en achter Israel staat ben je natuurlijk helemaal een onmens.
  Dan ben ik dat maar.
  Wanneer je door zulke idioten wordt uitgescholden, of zelfs bedreigd, want argumenten hebben ze niet, dan weet je dat je gelijk hebt. Want wie gaat schelden, schreeuwen en dreigen heeft altijd ongelijk.

  Deze onmens heeft trouwens eens F 7800,- bij elkaar geschraapt voor een weeshuis in Bandung en daar zelf f 250,- (een vuurtoren) aan bijgedragen. Maar dat zal wel weer helemaal verkeerd zijn geweest, omdat het een christelijk weeshuis was, want ”neo koloniaal”, ”paternalistisch” en ”religieuze indoctrinatie, waardoor deze kinderen voor de rest van hun leven geestelijk worden vergiftigd.”
  Door de verkeerde religie natuurlijk!
  Want zoals twee poten slecht en vier poten goed zijn (”Animal Farm”, George Orwell), zo is volgens het dogma van de linkse kerk het christendom slecht en de islam goed
  .(En nu allemaal, o schaapjes van VARA, VPRO, NPO, NCRV, Volkskrant, Trouw, Parool, NRC; ”Twee poten slecht, vier poten goed.Beeeh, beeeh.” Want jullie willen Jansen toch zeker niet weer terug?)

  Like

 5. Ik zou de kost geven voor de hoeveelheid “Structurele Racisten” die in Nederland en andere Europese landen rondlopen: van Hammerfest en Moermansk tot de Straat van Gibraltar. Miljoenen van “goede racisten” voegen zich iedere dag bij. Hun getal groeit met de dag.

  Ook ik ben een trotse “Structurele Racist”.

  Eerlijk gezegd wij hebben in de omstandigheden van heden, niet veel keus. Structurele racisme zal leiden in de nabije toekomst tot herwonnen vrijheid. De linksen hebben ons niets anders te bieden dan bloed, zweet en zee van tranen in de volgende Europese burgeroorlog tegen de Islam. De kans is groot dat Europa zal worden vernietigd en haar burgers massaal vermoord. Onze redding hangt van een feit af: wanneer wij wakker worden vanuit onze Zombies slaap. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s