Kleuterschool in Gotenburg dwong 120 kinderen aan gay pride parade deel te nemen

screenshot__expressen

Kleuterschool  Hagahuset neemt deel in pride optocht

Een kleuterschool in Gotenburg dwong 120 kinderen tussen de 1-6 jaar aan de jaarlijkse gay pride parade deel te nemen.

Het personeel van de kleuterschool Hagahuset verdedigt hen actie door te verklaren dat ze het doen voor liefde en “iedereen gelijke waarde”. De kinderen die in de optocht meeliepen zwaaide met regenboogvlaggetjes en riepen leuzen zoals “Van wie mag je houden – Van wie je wil.
– We doen dit omdat we het willen, zegt 3-jarige Alice Gesaw.
– Je mag houden van wie je wil, onderbreekt haar vriendje Hugo Beaumont.

Dit was de tweede keer op rij dat de kleuterschool de jaarlijkse gay pride parade bezocht. De voorbereidingen hebben een week geduurd. Slogans als “Van wie mag je houden – Van wie je wil” en “Drink limonade met prik, iedereen moet aan de liefdeshik” worden koppig herhaald.

– Voorafgaand aan de pride optocht van verleden jaar vroegen we aan de kinderen van wie je mag houden. “Van wie je wil”, antwoorden ze allemaal. Sindsdien is dat onze slogan, verklaart kleuterleidster Sara Ghazi.

Werkt u veel met dit onderwerp?

– We praten elke dag over de gelijkwaardigheid van alle mensen, dat het niet uitmaakt welke seksuele geaardheid of huidskleur ze hebben. We willen bij de kinderen de acceptatie aanmoedigen en ondersteunen dat het iedereen is toegestaan anders te zijn. Dat neemt 365 dagen van het jaar in beslag.

Begrijpen de jongste kinderen uw boodschap?

– Iedereen begrijpt het, ze begrijpen dat elk mens het recht heeft om een keuze te maken. Het is zelden dat onze kinderen erop wijzen dat mensen verschillend zijn. Als de vraagt komt waarom is het antwoord natuurlijk: “Omdat je moet”. De jongste kinderen waren slechts een paar jaar, de oudste een leeftijd van zes. Zeker weten dat het de pride parade meer smaak heeft gegeven. Volgend jaar gaan we het weer doen.

rommel:
Ik vind het afschuwelijk dat deze jonge beïnvloedbare peuters misbruikt worden om ze voor een politiek karretje te spannen. Waarom mogen ze nog niet even onschuldig kind blijven, voordat ze geconfronteerd worden met het werkelijke leven met exhibitionistische halfnaakte geile homo’s en lesbiennes in een parade van bizar? What’s next? Een schoolreisje naar een homobar met een kijkje in de darkroom? In naam van gelijkwaardigheid van alle mensen? Wat mankeert die linkse idioten? Laat in hemelsnaam onze kinderen buiten onze politieke meningsverschillen. Laat ze nog even kind zijn.

Bron:

http://www.expressen.se/gt/forskolan-hagahuset-arrangerade-pridetag/

5 gedachtes over “Kleuterschool in Gotenburg dwong 120 kinderen aan gay pride parade deel te nemen

 1. Waar zijn de ouders vraag ik mezelf af. Zijn die er wel op tegen? Dat zou mij verbazen. Het multiculti en PC gehalte is schrikbarend hoog in de nieuwe generatie ouders ingebed zo ontdekte ik onlangs. Ik getroost mezelf dan altijd met een uitspraak die een goede vriend van me deed:” het volk krijgt wat het verdient.”

  Like

 2. Tja, precies wat Rommel zegt eigenlijk.

  Het onderwijzend personeel op die school zijn kindergeestenschenners en dienen berecht te worden.
  Vraag me overigens af of er ook islamietjes bij waren…

  Like

 3. Dat ruikt toch naar pedoparadise.
  Daarmee juist doelend op de school en niet op de heaumeaux.
  Doet me denken aan de pedokinderopvangparadijzen hier.
  Met namen als “Het Hofnarretje”
  Brrrrr

  Like

 4. Eén van de hoofdredenen voor het opengooien van de grenzen is het creëren van een “noodzaak” om het onderwijs te politiseren. Het promoten van ‘moderne waarden en normen’ zal in heel Europa deel gaan uitmaken van het curriculum. Frankrijk is hier al hard mee bezig, onder gezag van de feministische minister van onderwijs Belkacem.
  We hebben het hier over een Trojaans paard dat met expliciete steun van Rechts naar binnen zal worden gehaald. Want “onze” ‘moderne waarden en normen’ zijn in de praktijk niets anders dan de ideologie van extreem Links: gendergelijkheid, homo-acceptatie, anti-racisme en anti-kapitalisme. Al het andere zal op één hoop worden gegooid met het radicaal islamitische gevaar. Het waren niet voor niets Christelijke scholen die onder vuur kwamen te liggen van de Britse onderwijsinspectie als reactie op pogingen in Birmingham het onderwijs te islamiseren, omdat jonge kinderen niet was uitgelegd wat een lesbienne was….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s