58 vuurwapenslachtoffers in Gotenburg in 18 maanden – medisch specialistische zorg wordt nu aangepast

Bezoekgotenburg

Doe een bezoek aan Gotenburg! Het nieuwe wilde westen!

Een rapport van de gezondheidszorg vermeldt dat tijdens de 18 maanden van 1 januari 2013 tot 30 juni 2014 in Gotenburg 58 mensen gewond werden door vuurwapens. Tien van hen overleden, en ten minste zeven van de doden konden gekoppeld worden aan misdaden van immigrantenbendes.

De medisch specialistische zorg in Gotenburg moet daarom worden aangepast aan de nieuwe realiteit in Zweden, gemiddeld belanden in Gotenburg elke maand drie vuurwapenslachtoffers in het ziekenhuis. Daarom wil men nu chirurgen opleiden in traumachirurgie, maar het rapport constateert dat in Zweden de mogelijkheid ontbreekt om dokters te specialiseren in traumachirurgie.

Het medisch rapport beschrijft verder dat de directe kosten van de acute behandelingen van de 58 patiënten iets meer dan 700 000 euro bedraagt, exclusief de kosten van nabehandeling en hervatte operaties. De onderbrekingen in de reguliere gezondheidszorg die elke keer tijdens een alarm van een schotgewonde patiënt plaatsvinden zijn ook niet in het kostenplaatje opgenomen.

De patiënten werden 44 dagen in intensive care behandeld. In totaal vereiste het 64 operaties. De totale behandelingstijd voor de 47 opgenomen patiënten was 316 dagen.

Bovendien, volgens het rapport, is het prijskaartje van de gezondheidszorg een fractie van de totale financiële resultaatrekening van de immigrant-gerelateerde vuurwapen gewapende schermutselingen op de straten van Gotenburg.

“Als men de politie inzet en gerechtelijke inspanning meerekent zijn de uitgaven voor de medische zorg slechts een klein aandeel van de totale kosten.”

En dit is de culturele gangsterrekening tot 30 juni 2014, verreken je het met vandaag de dag mag je de nota verdubbelen, en een beetje meer, aangezien de schietpartijen van de culturele verrijking met de tijdsbalk alleen maar toeneemt. De immigrant gerelateerde shootouts op de straten van Gotenburg bedraagt een debet van minstens 9 miljoen euro, rapporteert het politiekorps van Gotenburg.

Way to go Sweden! Float on. Like dead fish in a stream.

Bron:

http://www.exponerat.net/invandrargangens-skjutningar-i-goteborg-har-under-15-ar-kostat-drygt-sex-miljoner-i-sjukhuskostnader/

Float on – The Floaters

2 gedachtes over “58 vuurwapenslachtoffers in Gotenburg in 18 maanden – medisch specialistische zorg wordt nu aangepast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s