Tien zwarte kindjes op de pof

mursi-559208_1280

De Zweden blijven hun belasting betalen, ondanks dat miljarden en miljarden van hun zuurverdiende kroontjes worden gebruikt voor een destructief massa-immigratiebeleid. De vraag is hoeveel bizarre gevallen zoals in de gemeente Bräcke noodzakelijk zijn om deze wilskracht serieus te breken.

Al eerder hebben we onder andere gelezen over gevallen waar vermeende vluchtelingen na het verkrijgen van een permanente verblijfsvergunning diverse subsidies kregen om het land te bezoeken waar van ze beweerde gevlucht te zijn. In dit geval betreft het een Ethiopiër die door de rechtbank in Bräcke zijn eis heeft toe bewilligd gekregen dat de gemeente Bräcke moet betalen voor het overvliegen van zijn tien kinderen naar Zweden.

Naar verluidt is hij zonder werk en kon deze onderneming niet zelf financieren, daarom nam hij een lening van ruim 5000 euro. Nadat hij deze beslissing had genomen vroeg hij eerst aan de immigratiedienst en daarna aan de gemeente Bräcke om een extra sociale uitkering voor het terugbetalen van zijn lening.

Beide instanties weigerde zijn financiële aanvraag, waarna hij naar de rechtbank toog om zijn “recht” te halen. De rechtbank van Bräcke gaat in lijn met de Ethiopiër en veroordeelt de gemeente Bräcke tot het betalen van de lening voor de reiskosten van 5000 euro.

In zijn arrest schrijft wethouder Robert Dalman:

“Zelfs als het uitgangspunt is dat het recht op financiële steun voornamelijk is gereserveerd voor de inwoners van Zweden, is het in geval van gezinshereniging nog steeds geacht dat dergelijke kosten in aanmerking komen voor hulp”.

Blijft de vraag of de Zweedse overheid voor 100% zeker weet of de Ethiopiër vader is van die tien kinderen. Is er DNA genomen? Hoe reageert de overheid als blijkt dat de man liegt en de kinderen niet van hem zijn? Het mag voor elk weldenkend mens onderhand wel duidelijk zijn dat Zweden zich met rasse schreden naar het niveau van een ontwikkelingsland begeeft, vooral met die idioten die dit land besturen en deze krankzinnige beslissingen nemen.

Bron:

http://www.exponerat.net/invandrare-far-ratt-till-socialbidrag-for-att-flyga-sina-10-barn-till-sverige/

3 gedachtes over “Tien zwarte kindjes op de pof

  1. Hieruit blijkt dat als mensen jaren en jaren in een zogenaamde socialistische heilstaat wonen en op de scholen, universiteiten en via de media gehersenspoeld worden de volslagen achterlijkheid toeslaat !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s