HBTQ-hysterie: Zweedse krijgsmacht krijgt HBTQ-gecertificeerde kleding

hbtq-försvaret-kiruna-if

“Sommige dingen zijn niet nodig om te camoufleren”

Een norm kritische HBTQ-gecertificeerde samenleving is sinds de val van het communisme een van de nieuwste post-marxistische uitvindingen van links in een poging om zijn bestaan te legitimeren. (HBTQ, acroniem voor Homoseksuelen, Biseksuelen, Transgenders en Queerpersonen). De wijdverspreide angst om niet voldoende politiek correct over te komen maakt het voor kleine marginale clubjes met de “juiste” vragen op de agenda mogelijk om volledig disproportionele impact te krijgen. De nieuwste voorbeelden zijn het Zweedse leger, wat vanaf nu zijn militaire kleding met een gay PRIDE-vlag heeft voorzien, en het ijshockeyteam Kiruna wat op zijn gloednieuwe HBTQ-gecertificeerde clubkleding met trots de PRIDE-beweging regenboogkleuren in het logo mag dragen.

“Sommige dingen zijn niet nodig om te camoufleren” is de boodschap in de nieuwste advertentie van de strijdkrachten. Met het doel om een meerderheid van afwijkende seksuele geaardheid te behalen. Deze vraag is waarschijnlijk niet zo trendy -maar waarom zou je reclame moeten maken voor een seksuele geaardheid? Of je nu heteroseksueel of homoseksueel bent, of behoort tot die promille van de bevolking met een andere seksuele geaardheid dan deze, wat hebben seksuele boodschappen op uniformen van het leger voor nut?

Volgens marketingchef van defensie Robert Forss moeten de sekssymbolen op de uniformen worden gezien als “een volkomen natuurlijk onderdeel van onze brede communicatie”. Defensie zou deze brede communicatie kunnen bewijzen om vanaf nu in de komende jaarlijkse terugkerende pornografische PRIDE-parade mee te lopen.

IJshockeyteam Kiruna IF wil er niet voor onderdoen. Hier is men nog een stapje verder gegaan, en heeft een reclamebureau de nieuwe clubkleding laten ontwerpen. Het teamlogo is nu in het regenboogvlag-symbool van de PRIDE-beweging geïntegreerd.

Ook hier is voor velen waarschijnlijk de voor de hand liggende vraag wat de mens zijn/haar seksuele geaardheid op het ijs in een hockeyijsbaan heeft te doen.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/06/26/forsvarsmakten-och-kiruna-if-far-hbtq-certifierade-klader/#more-149564

2 gedachtes over “HBTQ-hysterie: Zweedse krijgsmacht krijgt HBTQ-gecertificeerde kleding

  1. Laat maar doen,over niet te lange teid wordt he hele zooitje van de hoogste daken gegooid,uiteraard zonder helm met de kop naar beneden.Dit zal gedaan worden doorspeciale (ss) moslim eenheden van het internacionale EUSSR leger.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s