Walmart weigert Zuidelijke Staten taart te bakken – maar wel een IS taart

Losers

Walmart wil voor een inwoner van Lousiana geen taart bakken met de Zuidelijke Verenigde Staten vlag als motief, maar een taart met de IS-vlag is geen probleem.

Chuck Netzhammer, in de staat Louisiana in de Verenigde Staten, bestelde bij de warenhuisgigant Walmart een taart gedecoreerd met een Zuidelijke Verenigde Staten vlag. Walmart biedt zijn klanten de mogelijkheid om een taart te bestellen met een garnering van een foto wat men opstuurt.

Maar Netzhammer kreeg de deksel op zijn neus – in een schriftelijke afwijzing van Walmart werd geantwoord dat zijn gewenste taart niet zou worden gemaakt, naar aanleiding van zijn bijgevoegde foto. De Zuidelijke Staten vlag is onlangs zeer gevoelig geworden, en wordt in verband gebracht met racisme, vanwege het bloedbad in Charleston vorige week.

Netzhammer probeerde in plaats daarvan een taart te bestellen versierd met de IS-vlag, waar Walmart zonder probleem aan voldeed. Voor 20 dollar kreeg Netzhammer zijn taart thuisbezorgd, versierd met de vlag van de beruchte terroristische groep.

– Walmart, wilt u zo vriendelijk zijn te verklaren waarom u zich afwendt van de koopwaar in uw winkels met een afbeelding van de historische Zuidelijke Staten vlag, terwijl u er geen probleem mee heeft om  islamitische terreur afbeelding te verkopen?  Vraagt  Netzhammer zich af in een videoclip op Youtube.

Sinds de videoclip afgelopen vrijdag is geplaatst wordt het wijdverspreid op het internet, Walmart ziet geen andere uitweg dan zijn keutel in te  trekken, en op de knietjes te gaan, om zijn excuses aan te bieden in deze vreselijke miscommunicatie.

– We hebben besloten om het symbool van de zuidelijke vlag in ons verkoop te verbieden, geen reclame voor racisme. En de IS-taart wordt ook verboden.

Bron::

http://www.friatider.se/walmart-vagrade-sydstatsmotiv-men-tarta-gick-bra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s