Muhamed verkracht 12-jarige Ida – “Zwarte lul is duur!”

negerschaduw

Muhamed’s toelichting terwijl hij Ida, 12, verkrachtte: “Zwarte lul is duur!” – is veroordeeld tot 22 dagen papiertjes prikken.

Een 18-jarige Somaliër heeft in Sundsvall met geweld een 12 jarig meisje verkracht. Nu is hij voor kinderverkrachting veroordeeld – met een 180 uur werkstraf.

Het meisje vertelde in de rechtbank dat ze verleden jaar november met de dader Muhamed mee naar zijn huis was gegaan omdat hij beloofd had intieme foto’s aan haar terug te geven die hij in bezit had.

Eenmaal in zijn woning scheurt hij haar jas open, trekt haar kleren van het lijf, en verkracht haar. Als het 12 jarige meisje zich probeert te verzetten slaat de Somaliër haar in het gezicht en houdt zijn hand over haar mond tijdens de verkrachting.

– Zwarte lul is duur, schreeuwt de Somaliër regelmatig tijdens de verkrachting, vertelt het meisje.

Muhamed, die 17 jaar was toe hij zijn misdaad pleegde, beweert dat beide in een “liefdesaffaire” verwikkeld waren, en dat hij niet wist dat ze minderjarig was, verklaringen die het gerecht als nonsens opzij heeft geschoven. Volgens het vonnis is het buiten redelijke twijfel dat hij het meisje vaginaal heeft verkracht en in samenhang met die misdaad op het hoofd en gezicht heeft geslagen, en een hand over haar mond heeft geplaatst.

Ondanks dat kinderverkrachting normaliter in Zweden wordt bestraft met een langdurige gevangenisstraf, heeft de rechtbank er voor gekozen om Muhamed met een fluwelen handschoen te behandelen, en een oogje dicht te knijpen met het doel om onze adembenemende multiculturele cultuur te samen laten beleven – 180 uur plantsoenen harken, en een proeftijd. In zijn veroordeling heeft de Zweedse rechtbank ook rekening mee gehouden dat de Somaliër “wat angstgevoelens en slaapproblemen heeft, waar die medicijnen naar behoefte voor slikt”.

Bron:

http://www.friatider.se/muhameds-kommentar-n-r-han-v-ldtog-ida-12-svart-snopp-r-dyrt-kommer-nu-undan-med-22-dagar-samh-llstj

rommel: Tijden het vertalen van dit artikel is de verwijzing naar de officiële procedure en gerechtsuitspraak van dit gebeuren ineens achter een betaalmuur verdwenen. En aangezien ik niet zo van het betalen ben, moet ik het helaas met dit verhaal doen. Mocht iemand, die het niet gelooft, zoals de Beukmannetjes, toch de waarheid willen achterhalen. Zijn ze van harte welkom om de betaalmuur te breken met een donatie van een euro per dag. Maar dan wel voor een heel jaar. En vergeet niet je paswoord en gebruikersnaam naar mij op te sturen. Dat ik er ook wat aan heb.

http://www.friatider.se/l-s-hela-domen-mot-muhamed

Een gedachte over “Muhamed verkracht 12-jarige Ida – “Zwarte lul is duur!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s