Denemarken: Drie van de vier “niet-begeleide minderjarigen” zijn volwassenen

Fake

Drie van de vier kindjes blijkt ouder dan 18 jaar te zijn

Het aantal zogenaamde “niet-begeleide minderjarigen” vestigt een record in Denemarken (818 stuks in 2014), hoewel dit natuurlijk een stuk lager is dan in Zweden. Verleden jaar heeft de Deense overheid leeftijdonderzoek op een groep niet-begeleide minderjarigen laten verrichten en bleek dat driekwart van hen volwassenen zijn.

In totaal werden 282 vluchtelingskinderen onderworpen aan de proeven, wat is gebaseerd op controle van iemands tanden, botten en genitaliën, 203 “kinderen” bleken ouder dan 18 jaar te zijn.

Peter Skaarup, woordvoerder van de Dansk folkepartis (Deense Volkspartij), zegt dat zijn partij van de nieuwe regering zal eisen dat er verscherpte controle komt voor niet-begeleide minderjarigen. 

– Als er op zo’n grote schaal bedrogen wordt moet je meer gaan controleren. En gelijktijdig moet het negatieve gevolgen hebben voor hun asielaanvraag, zegt hij tegen de Deense Metroxpress.

De  travestie met “niet-begeleide minderjarigen” is, in aanvulling op het extreme massale immigratiebeleid, de grootste hoax en verraad in de moderne Zweedse geschiedenis. Alleen al voor dit jaar is berekend dat er naar schatting 10 000 in Zweden aankomen, met een kostenplaatje van 110 000 euro per jaar – per “kind”. Men heeft meestal een even groot personeelsbestand als het aantal “kinderen”, en genieten een service waar onze ouderen alleen maar van kunnen dromen. Rond deze parodie heeft zich een nieuwe publieke sector opgebouwd waar de miljoenen rollen.

Tegelijkertijd is de media zijn best aan het doen alsof het werkelijk om kinderen gaat, terwijl ze foto’s presenteren van bebaarde mannen van 20 jaar en ouder. Veel werknemers in de accommodaties, en oud werknemers,  praten over absurde eisen, onderlinge gevechten, en hoe ze plotseling niet meer “niet-begeleid” zijn zodra ze een permanente verblijfsvergunning hebben.

Toen de zieligheid-factor van de “apathische vluchteling” aan kracht ging inboeten, en het steeds meer in twijfel werd getrokken, nam de “niet-begeleide vluchteling” de show over – een spektakel wat de media met grote vreugde heeft omarmd.

Waarschijnlijk is het aantal bedriegers in Zweden nog veel hoger, gegeven het wereld unieke Zweedse lakse immigratiebeleid.

Bron:

http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/10542201

http://avpixlat.info/2015/06/22/tre-av-fyra-ensamkommande-var-vuxna/

4 gedachtes over “Denemarken: Drie van de vier “niet-begeleide minderjarigen” zijn volwassenen

  1. Misschien hier toch gewoon de mohammedaanse werkwijze toepassen om volwassenheid te bepalen? Wie baard- en/of schaamhaar heeft is volwassen. Zo deed Mohammed het alvast in zijn befaamde slag van de Gracht waarbij alle jongens mèt schaamhaar samen met hun vaders werden onthoofd. degenen die nog geen schaamhaar hadden mochten net als hun moeders als (sex)slaaf worden verkocht.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s