De waarheid verzwijgen is goud begraven

rape

BRÅ (Administratiebureau van de Zweedse justitie): “58 procent van de verkrachtingen wordt gepleegd door onbekende daders”

En met deze bevinding is de eeuwige leugen die onze PK-media en wegkijkende politici verspreiden van de aardbodem verdwenen. Onder andere wordt er ook vermeld dat Iraakse en Marokkaanse mannen het grootste risico vormen, zij begaan meer dan twintig keer zo vaak verkrachtingen dan Zweedse mannen.

Het rapport informeert verder de lezer dat een Zweedse vrouw, tussen de 16-79 jaar oud die in het Zweden van vandaag opgroeit, op basis van de huidige verkrachting statistieken, is onderworpen aan een 23% kansrisico om ten minste eenmaal in haar leven verkracht te worden. Brå vermeldt ook dat sinds 1990 de criminaliteit in Zweden met een raketvaart is omhooggeschoten. De belangrijkste oorzaak van dit elke dag toenemende dilemma is massa-immigratie en het vrije verkeer binnen de EU. En bedenk nu dat dit een rapport van Brå is, wat afgelopen dinsdag is gepubliceerd, en niet van een of andere ‘racistische’ site op het web.

2012-11-22-19-35-22_bra-rapport-brottslighet

“In 58 procent van de gevallen was de dader niet bekend met het slachtoffer” / … / “Het is gebruikelijk dat het incident zich vaker heeft voorgedaan in een openbare plaats (41%) dan in een behuizing (30%)” / … / ” Het geschatte aantal verkrachtingen in de bevolking bedraagt ​​meer dan 29.000 in 2011″.

Brå stelt ook vast dat er een oververtegenwoordiging van criminele immigranten is, hoe gewelddadiger de misdaad, des te hoger de oververtegenwoordiging van allochtonen. Niet alle allochtonengroepen vertonen een hoge criminaliteit, de grote meerderheid in de extreme criminaliteitscijfers vindt je onder Afrikanen en uit het Midden-Oosten, rapporteert Brå.

Samenvatting: Gevaar voor criminaliteit is ongelijk verdeeld in termen van aandeel van de getroffen mensen in verschillende groepen onder de bevolking. De meest kwetsbare groep zijn jongvolwassenen (20-24 jaar), die worden blootgesteld aan misdaad tegen het individu (zoals mishandeling, berovingen, seksueel), bijna twee keer zo hoog als de rest van de bevolking.

De statistieken bewijzen dat mannen uit Irak en Marokko meer dan twintig keer zo vaak een verkrachting begaan dan Zweedse mannen, en kan je al sinds 1996 in het rapport van Brå nalezen.

Bron:

Brå (PDF)

Een gedachte over “De waarheid verzwijgen is goud begraven

  1. En we leven toch al op een onleefbare planeet zo langzamerhand met zijn allen. Dan komt dit er ook nog eens bovenop. Wat doen die politici eigenlijk, behalve hun eigen zakken vullen ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s