Moslim weigert vrouwen hand te schudden – eist 2000 euro smartegeld

crymoslim

Moslim weigert zijn vrouwelijke collega’s de hand te schudden. Beschuldigt het bedrijf van discriminatie en eist nu 2000 euro ter compensatie voor de krenking.

De moslimman weigerde op religieuze grondslag met twee vrouwelijke collega’s de hand te schudden die hem uitleggen hoe de productiemachines in het bedrijf Eslöv werken.

De mohammedaan, die via een uitzendbureau was ingehuurd, beweert nu dat hij daarna door al zijn vrouwelijke collega’s genegeerd werd en daardoor niet goed in zijn werktempo kon komen.

Toen hij vervolgens niet meer door het bedrijf gevraagd werd, kwam hij tot de conclusie dat hij aan discriminatie onderhevig was, en wende zich tot DO, Diskrimineringsombudsmannen, (De Discriminatie Ombudsman).

DO heeft de aanklacht naast zich neergelegd en besteedt er verder geen aandacht aan, maar met behulp van de subsidieclub ‘Malmö mot Diskriminering’, (Malmö tegen Discriminatie), is de klaagmoslim erin geslaagd het bedrijf Eslöv voor het gerecht te slepen, en eist 2000 euro smartengeld voor het vreselijke rasistische leed wat die heeft moeten ondergaan

Bron:

http://www.skd.se/2015/06/18/vagrade-skaka-hand-kraver-ersattning/

9 gedachtes over “Moslim weigert vrouwen hand te schudden – eist 2000 euro smartegeld

  1. Hij haalt er zijn religie bij omdat ie geen handen van vrouwen schud. Hij moet gewoon z’n werk doen en niemand zijn religie opdringen. € 2000,- is op die manier lekker makkelijk verdient. Is dit de nieuwe manier van afpersen?

    Like

  2. De omgekeerde wereld…. hij heeft de vrouwen gediscrimineerd! En daarna hebben ze hem genegeerd… Als hij zich niet aan de gewone omgangsvormen wil conformeren van het land waar hij verblijft, dan rot hij maar lekker op zou ik zeggen!

    Like

  3. Ach we weten het zo langzaamaan wel Moslim discriminazie en zo. Het zal me niet echt verbazen als fe klojo een deel van dat smartegeld toegewezen krijgt Bij de weg — Is de webmaster hier mijn eigenste Erwin.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s