Blaas een Zweed de lucht in

Converted_file_c14fa355

Michael Skråmo poseert samen met zijn AK47 en zoontje in Syrië, met op de achtergrond een IS vlag.

De Zweedse IS-gangster Michael Skråmo, 29, stuurt vanuit Syrië een oproep naar zijn moslimbroeders thuis in Zweden: Blaas de Zweedse bevolking in de lucht.
– Begin met het maken van bommen wat je met eenvoudige spullen kan fabriceren die je in supermarkten en hobbywinkels kan kopen. Dood een kafir (niet-moslim), luidt de oproep van de terreur Zweed.

Michael Skråmo is opgegroeid in Gotenborg en ongeveer tien jaar geleden bekeerd tot de islam. Afgelopen herfst ging hij nog een stap verder in zijn geloof, hij nam zijn vrouw en vier kleine kinderen mee en reisde naar Syrië om voor de terroristische groep Islamitische Staat te vechten, IS.

In een nieuwe update op zijn Facebookaccount verzoekt Skråmo – of “Abdul Samad al Swedi”, zoals die zich nu noemt – de moslims in Zweden naar het Arabische werelddeel te komen om zich bij de jihad aan te sluiten. Maar mochten ze niet in de mogelijkheid zijn, kunnen ze in plaats daarvan altijd nog beginnen met het vermoorden van Zweden, constateert hij.

“De vijanden van de moslims zijn allemaal één. We moeten ze bestrijden. Download het IS-tijdschrift ‘Inspire’ met instructies hoe je met eenvoudige spullen die je in supermarkten en hobbywinkels kan kopen bommen kan maken, schrijft Michael Skråmo in zijn nieuwste post.

Elke goede moslim heeft de plicht om Zweden en andere “ongelovigen” te doden. Wil je verzekerd zijn van een plaats in het paradijs, verklaart Skråmo.

“De islam is jihad in al zijn vormen, en we zijn hier om de wereld met het zwaard te domineren”, schrijft hij.

Voordat hij een carrière als beroeps jihadist had gevonden was Michael Skråmo geëngageerd bij verschillende belasting gefinancierde islamitische organisaties in Zweden. Onder andere was hij docent bij de islamitische Sveriges Förenade Muslimer, (Zweedse Verenigde Moslims), die onlangs een subsidie van 300.000 kronen (33.000 euro) door de overheid is toegekend met de bedoeling “racisme en onverdraagzaamheid” te bestrijden.

In 2009 was de terreurzweed in het televisieprogramma “Debatt” van de Zweedse staatstelevisie (SVT) uitgenodigd om als expert in “islamofobie” op te treden. Hij bestreed tijdens de uitzending het racistische beeld van moslims als bebaarde mannen met AK-47’s.

– Die vrees is gebaseerd op onwetendheid van de islam, zegt Michael Skråmo in het SVT programma.

Bron:

http://linkis.com/www.friatider.se/huydc

4 gedachtes over “Blaas een Zweed de lucht in

    • Bij de bekering van de Islam zakt je IQ niet (dat is niet aanwezig bij een Islamiet)maar krijg je over de hele wereld die zegt in vrijheid te leven maar de slaaf zijn van deze demonen om gratis te moorden zonder gevolgen .

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s