Voormalig Zweeds minister van Financiën: Zweden zal zoals Afrika worden

idiots

De voormalige Zweedse minister van Financiën, Anders Borg, heeft in 2013 verklaard dat hij hoopt dat Zweden over ongeveer tien jaar eruitziet als Afrika. Hij zei dat hij er voordelen inziet dat Zweden steeds meer multicultureel wordt en Afrikaans beoogt.

Tijdens een bezoek in Lagos, Nigeria, deelt hij zijn gedachte met het publiek en verteld hoe wondermooi de Afrikaans vrouwen in hun prachtige kleuren zijn bekleed, en bekritiseert hoe saai en gereserveerd de Zweedse vrouwenkleding is. In een interview met het Zweedse dagblad Expressen bezweert hij dat in tien jaar tijd heel Europa eruitziet als Afrika, en Europa op een hoger niveau komt dan het nu is.

– Je begint het al te zien in popmuziek en andere dingen dat Afrika een aanvang maakt om in een geheel andere manier gehoord te worden. Maar ik denk dat we pas echt een ontwikkeling zullen zien is als we Afrikaanse fastfoodketens in de straten van Stockholm hebben, vertelt hij de krant.

Vijandige en hatelijke uitspraken richting Zweden en dat Zweden moet en zal  multicultureel worden, dat dit beter is dan de oude Europese en Zweedse manier van leven, mag onderhand geen nieuws meer zijn, we hebben het vele malen eerder gehoord. Anders Borg’s baas, oud-premier Fredrik Reinfeldt, zei onder andere: “Zweden is alleen maar barbarij, de rest van de ontwikkeling moet van buiten komen.” Net als Anders Borg verklaarde hij dat het multiculturalisme Zweden tot een meer spannende en interessante gemeenschap maakt, recentelijk wist hij te verkondigen: “Zweden behoort tot de immigranten, niet de zweden”.

rommel: die wens van links-liberaal om Zweden binnen tien jaar als Afrika eruit te laten zien komt gevaarlijk dichtbij, volgens een rapport van de UN is Zweden in 2030 een derde wereld land.
http://ww.rrojasdatabank.info/HDRP_2010_40.pdf)

Bron:

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.668/former-swedish-minister-of-finance-sweden-will-become-like-africa.html

8 gedachtes over “Voormalig Zweeds minister van Financiën: Zweden zal zoals Afrika worden

 1. Het geval Anders Borg is zwaar gestoord en vele Zweden met hem.
  Hellaas lopen er in Nederland ook (zelfs op regerings niveau) van die gestoorden rond en trachten ook ons eens zo mooie land onder een zwarte islam knoet te brengen.
  Binnenkort hier Joegoslavische toestanden bij het verwijderen der islam parasieten!

  Like

 2. Voetbal analyticus: Ben ik nou zo slim of ben jij nu zo dom !
  Maar waarom kijken we steeds naar Zweden ? IS het in Nederland waar bijna iedere dag iemand wordt afgeknald door Marokkanen, dan anders ? En dat afknallen moet van de gehele Nederlandse bevolking niet minder, minder, minder worden, want ze kiezen nog steeds voor meer, meer, meer Allochtonen. Dus Eigen Schuld dikke bult en voor mij en een hoop anderen zeg ik:”Tref voorbereidingen voor te verhuizen !” Naar b.v. Afrika, want het Krapuul zit hier !

  Like

 3. Dan zou het toch veel beter zijn als dergelijke Zweedse zelfhaters naar Afrika verkassen in plaats van dat ze Zweden in Afrika willen veranderen? Is veel eenvoudiger en het scheelt de Zweden mét hersens trouwens een hoop ergernis. Waarom wil links toch altijd andermans levens verpesten met hun krankzinnige ideeën?

  Like

 4. Laat deze linkse klootzak van een Anders Borg, als hij zo gek op Afrikanen is, gewoon een stel IS- of Boko Haram-terroristen in zijn huis uitnodigen en gezellig voor hen knielen om daarna uit te toeteren hoe geweldig dol hij op hen is! Deze monsters zullen echter lak hebben aan zijn dubbelhartigheid, hem alleen gaan verafschuwen en de onbetrouwbare “hond” van een Borg alsnog gruwelijk om zeep helpen, net zoals in WO II talloze Russische deserteurs en overlopers te wachten stond!
  Gelukkig krijgen IS en Boko Haram zelfs al in Afrika de gruwelijke pest aan elkaar en nou vechten ze zelfs op leven en dood met elkaar! Dat is het beste nieuws om te vernemen voor alle EU-, islam-, en linkse haters en dat zwijn van een Borg zal, net als zijn walgelijke soortgenoten, zijn zin toch nooit krijgen want als zijn wens in Zweden zou uitkomen dan vervloekt hij de dag dat hij ooit werd geboren om Afrikanen boven zijn eigen soort verkoos, gelijk naar de blauwe jakhals! Een Afrikaanse EU zal nog sneller ten onder gaan dan nou al het geval is.

  Like

 5. Wat een achterlijke habbezakkers vernikkering zal Zweden en/of Europa nimmer op een hoger niveau brengen, zie bv. Wat vernikkering heeft aangericht in Rhodesië en Zuid-Afrika. “Zweden behoort tot de immigranten, niet de zweden”. En wat behoort dan aan de Zweden, nog niet over nagedacht hè? Blijkbaar is de linksistische policoristische Zweedse politiek alleen maar barbarij reinløl.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s