Zweden wordt geregeerd door mongolen

Mongool

Bouw de collectieve garages van huiseigenaren om tot huisvesting voor immigranten en laat de belastingbetaler voor de kosten opdraaien. Dit waanzinnige radicale voorstel werd door de parlementariër Fredrik Schulte, (M), (Moderaterna, liberaal conservatieve), afgelopen vrijdag in de Zweedse Tweede Kamer gepresenteerd.
– We hebben een groot probleem met woningnood, constateert Schulte.

httpv://www.youtube.com/watch?v=leRL88fzxTE&feature=youtu.be

Ziet u ernaar uit dat een derde wereldgezin in uw parkeergarage komt wonen? Dat hoopt de moderate parlementaire politicus Fredrik Schulte. Tijdens een parlementair debat afgelopen vrijdag presenteerde hij het drastische voorstel om de gemeenschappelijke garages van huisbezitters om te bouwen tot woongelegenheid voor immigranten die het land binnenstromen.

– We zouden het fiscaal aantrekkelijk kunnen maken om een gemeenschappelijke garage wat men in bezit heeft om te laten bouwen tot woongelegenheid, appartementen, die ze vervolgens kunnen verhuren aan nieuw aangekomenen, stelt hij tijdens een debat voor, en vervolgt:

– We hebben een groot probleem met gebrek aan huisvesting, de immigratiedienst heeft 9000 mensen die een verblijfsvergunning is toegekend, maar nergens een woonplaats kunnen vinden.

Vervolgens wil Schulte dat een Zweedse familie die zijn garage aan een immigratiefamilie verhuurt moet ageren als een “piloot”, en de immigrant op weg moet helpen in de maatschappij. De hervorming wil hij bekostigen met extra belastingbetaling, en belastingaftrek voor de sukkel die bereid is zijn parkeergarage om te bouwen tot een moslim getto.

Bron:

http://www.friatider.se/m-forslaget-bygg-om-folks-garage-till-invandrarbostader

Een gedachte over “Zweden wordt geregeerd door mongolen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s