Notoire onanist ontloopt gevangenis en uitwijzing

Henry-Nganga-Chumia

De 40-jarige asiel-immigrant Henry Chumia Nganga uit Kenia ontblootte zich en onaneerde voor de ogen van een groot aantal vrouwen en minderjarige meisjes in de trams en bussen in Norrköping, waar hij woont. Aangezien hij wordt beschouwd als behorende tot een kwetsbare groep ontwijkt hij zowel gevangenisstraf als uitwijzing.

apedick

De seksuele molestaties vonden plaats tussen eind mei 2014 en eind maart 2015 in een verscheidenheid van het openbaar vervoer in de stad. Zijn slachtoffers waren in de meeste gevallen minderjarige tienermeisjes die gebruik maakte van trams waar hij zichzelf ontblootte en masturbeerde. Soortgelijke handelingen heeft hij ook verricht in bussen, bushaltes, en reiscentrums.

De bewijsvoering tegen Chumia was overvloedig. Een groot aantal van de gemolesteerde meisjes hebben met hun mobielcamera de onanist op beeld vastgelegd. Chumia staat ook op film van bewakingscamera’s terwijl die zich met zijn favoriete hobby bezighoudt, en dus boven alle twijfel verheven gekoppeld kan worden aan meerdere plaatsen van zijn seksuele delicten.

Chumia is bij de politie een goeie bekende en ook eerder veroordeeld voor soortgelijke misdaden. In 2006 werd hij veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf en vijf jaar uitzetting uit Zweden voor een grote hoeveelheid zedenmisdrijven. Chumia is toen ook op kosten van de Zweedse belastingbetaler in therapie geweest om te trachten zijn openbare afruk sessies af te leren. Het is duidelijk dat deze therapie naar de klote is gegaan en kostbare belastingcentjes voor kut zijn geweest.

In 2013 was rukaap Chumia weer terug in Zweden en ging weer verder waar die gebleven was. Zijn zwarte lul plezieren in aangezicht van Zweedse meisjes. En ondanks dat de laatste afkicktherapie niet gewerkt heeft, moet Chumia nu weer de behandeling hervatten als onderdeel van zijn straf voor leuter zwaaien.

De rechtbank is van oordeel dat zijn misdaden ernstig genoeg zijn dat opnieuw vier maanden gevangenisstraf en uitwijzing een passende sanctie zou zijn. Maar aangezien Chumia wordt beschouwd als behorende tot een kwetsbare groep en zich in een moeilijke persoonlijke situatie bevindt, wordt hij verschoond en vermijdt gevangenisstraf en deportatie. Het gerechtshof vindt genoegen met een veroordeling tot een voorwaardelijke proeftijd en paar weken parkjes aanharken.

Hoe de werkelijke slachtoffers zich voelen in de context van dit gebeuren – al die meisjes die Chumia nu en voorheen heeft gemolesteerd – zijn het waarschijnlijk mee eens dat het een schande is dat de slachtofferrol naar de misdadiger wordt verlegd. In de links-liberale publieke media met Norrköpings Tidningar (Het Norrköping Nieuws) als voorbeeld, wordt de misdadiger het slachtoffer.

Het Norrköping Nieuws weet natuurlijk ook weer op de gebruikelijke listige manier de achtergrond en herkomst van deze rukneger te verduisteren, die informatie zou wel is het paradijsbeeld van de Zweedse massa-immigratie kunnen verduisteren. Verder wordt het ook niet duidelijk of Chumia zijn eigen kostje bij elkaar scharrelt, of op verdiensten van de Zweedse belastingbetaler leeft.

Norrköpings tingsrätt, B 1058-15 (Norrköpings gerecht B 1058-15)

Bron:

notorisk-blottaronanist-slipper-fangelse-och-utvisning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s