Politieleiding veroordeeld voor het discrimineren van mannen en autochtonen

mannen

Gediscrimineerde mannen krijgen nu ieder 11 000 euro schadevergoeding.

Sinds vele jaren heeft de politie ontkend en getracht te verbergen dat er bij acceptaties op de politieacademie een omvattende etnische en gender discriminatie plaatsvond. Maar een recente uitspraak van de rechtbank van Stockholm maakt hier een einde aan. De politie heeft de discriminatiewetgeving overtreden en is nu gedwongen grote bedragen schadevergoeding te betalen aan vier gedupeerden.

polistidningen_sloja1

Politietijdschrift, smeris in sluier, voorbeeld van politie multicultureel-politiek 

Bemoeizuchtige links-liberale politici dwingen de politieleiding de toelating in het voordeel van vrouwen en allochtonen te nivelleren. Een gender-evenwichtige en multiculturele politiemacht wordt belangrijker beschouwd dan een competente gendarmerie.

Om dit te bewerkstelligen heeft de politie de discriminatiewetgeving overtreden en gekwalificeerde Zweedse mannen afgewezen om ruimte te maken voor minder gekwalificeerde vrouwen en immigranten.

Wat ook een kwalijke rol speelt is dat de politieschool sinds enkele jaren onder de regie en auspiciën valt van de Södertörn Universiteit, een school die berucht staat voor zijn extremisme naar links, radicaal feminisme, en het nieuw-racisme gericht tegen autochtone Zweden. In de vorm van ras, gender, en witheid studies, om een grotere diversiteit te bevorderen door zogenaamde positieve discriminatie, wat wil zeggen, discriminatie van mannen en Zweden.

De politieleiding probeert al vier jaar lang te ontkennen dat men bezig is met het nieuw-racisme en het discrimineren van mannen bij de toelating tot de Politieacademie. Geconfronteerd met de dreiging van een veroordeling van de rechtbank heeft men eieren voor zijn geld gekozen en besloten om de misdaden te erkennen en herstelbetalingen te betalen aan vier de verzoekers.

De vier die nu een vergoeding worden toegekend vertegenwoordigen slechts het topje van de ijsberg. De politieacademie maakt zich al vele jaren schuldig aan het systematisch discrimineren van mannen en autochtonen. De meerderheid van de afgewezen kandidaten die een sollicitatie deden zijn Zweedse mannen die ondanks betere resultaten in fysieke tests en bijvoorbeeld taaltests werden afgewezen om voorrang te geven aan vrouwen en immigranten.

Discriminatie op grond van geslacht en etniciteit door het toelatingssysteem, om het quotum van multicultureel te bereiken. Net als duizenden anderen die zijn afgewezen om de linkse droom (nachtmerrie) waar te maken.

De vier gediscrimineerde mannen krijgen nu ieder 11 000 euro schadevergoeding.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/05/28/polismyndigheten-doms-for-mans-och-svenskdiskriminering/

http://www.friatider.se/polisen-erk-nner-diskriminerade-svenska-m-n

4 gedachtes over “Politieleiding veroordeeld voor het discrimineren van mannen en autochtonen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s