Laffe zeiknegers

Mannekepis

Vorig jaar juni is een zeven jaar oud meisje mishandeld en seksueel vernederd op een speelplaats van een lagere school in Sundsvall. Het meisje werd omringd door een bende jongeren. Een van de helden urineerde op haar nadat die eerst een stoel naar het meisje had gegooid, en smeet een plank in haar rug toen ze wegvluchtte. De jongeling, een 18-jarige asielmigrant uit Angola, is voor de mishandeling veroordeeld tot het betalen van een boete.

Het laffe molesteren en vernederen vond plaats toen het zevenjarige meisje samen met een vriendinnetje buiten aan het spelen was in een speeltuin van een lagere school in de buurt waar ze wonen. Het begint met verbale onaangenaamheden en ontaardt al snel in geweld en fysieke vernedering.

Pedro-Lutadila

Pedro Lutadila, 18, veroordeeld tot een geldboete wegens het mishandelen van en urineren op een zevenjarig meisje

Het culturele pareltje met de  naam Pedro Lutadila en ergens geboren in 1997 uit een zwart gat in Angola , ontkent ten stelligste, hij kan zich van zijn euvele daad niets herinneren. Maar de rechtbank is van oordeel dat de getuigenis van de twee meisjes gelovenswaardiger is dan het ontkennende gestamel van een zeikneger. De meisjes konden onder andere de donkere golden shower op een foto van zijn Facebook-pagina identificeren. Piesneger Lutadila is veroordeeld tot een boete 300 euro, en moet ook nog is voor zijn gezeik een extra boetedoening doen met 800 euro schadevergoeding aan het plasslachtoffertje.

Het is nog steeds niet duidelijk waarom dit misdrijf niet werd gegroepeerd onder aanranding/misbruik van een minderjarige, met gevolg dat de laffe zeikneger een vrijheidsstraf aan zijn onderbroek krijgt. Of nog beter, uitzetting uit het land, terug naar je rimboehut in Angola. Verder is het nog steeds niet duidelijk waarom geen van de andere betrokkenen in het piesincident worden aangeklaagd.

Wat ook de moeite waard is om te vermelden, maar onderhand bij iedereen met een beetje gezond verstand allang duidelijk is, dat het links-liberale dagblad Sundsvall Tidning wat een rubriek over dit incident in de media heeft verspreid, nergens vermeld wat de herkomst van de dader is, of  de verblijfstatus in Zweden.  Zwarte koppies worden weg gegumd.

Bron:

http://avpixlat.info/2015/05/24/misshandlade-och-urinerade-pa-7-arig-flicka/

8 gedachtes over “Laffe zeiknegers

 1. Justitie in Zweden is dus net zo hard de weg kwijt als in Nederland al moet gezegd dat hij hier waarschijnlijk ook nog een symbolisch taakstrafje gekregen zou hebben.
  Wat ik me bij dit soort berichten altijd afvraag; waar is de vader van dat meisje en wanneer en hoe gaat hij dit rechtzetten, je maakt mij niet wijs dat de vader van een zevenjarig meisje niet in staat is om een achttienjarig stuk low-life een ongenadig pak slaag te geven, en zelfs als hij daartoe zelf niet in staat is staan anderen toch te dringen om dat voor hem te mogen doen?
  Als justitie weigert te straffen dan mag je toch het recht in eigen hand nemen?
  En zo niet, dan kun je toch met opgeheven hoofd de rechtszitting ondergaan?
  Gesteld dat het mijn dochter was geweest zou ik daar met alle liefde een jaar voor gaan brommen, misschien dat ik het na mijn straf zelfs nog een keertje zachtjes over zou doen.

  Like

 2. @fransdewit
  Als vader van zon meisje kun je beter een pistool of geweer met demper aanschaffen en op het goeie moment afwachten.

  Like

  • Dit duurt net zo lang als in Nederland. M.a.w. DUS NOOIT NIET !! Te laf, denken alleen aan zichzelf. Een echt patriottisch gevoel is de doorsnee Nederlander, en blijkt ook in Zweden, totaal onbekend. Dus als er geen ommekeer komt is het RIP Zweden en Nederland.

   Like

 3. ik zou recht in eigen hand nemen !
  als aanranden van een 7 jarig meisje 1100 euro kost, dan kan mishandeling en castratie van een 18 jarige negert nooit veel meer kosten ?
  .
  m.i. zou het minder moeten kosten, maar ja, ik ken de denkwijze niet van de rechtert….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s