Schijtland Zweden

fucksweden

(Door: Kaj Kjellqvist – Vertaling: rommel)

In dit artikel van de emigrant en industrieel Kaj Kjellqvist wordt de Zweedse regering voor gek verklaard.

Zevenendertig jaar geleden ben ik uit Zweden verhuisd. Maar ik voel me nog steeds Zweeds. Ik was tot voor kort nog steeds trots op om een Zweed te zijn, ondanks dat ik besefte dat bijna alle Zweedse politici waardeloze nietsnutten zijn. Ik verviel nooit in het gebruikelijke geklaag en gal spugen op Zweden, wat je zo vaak ziet met Zweden die in het buitenland wonen, hoewel ik nooit een kans voorbij liet gaan om kritiek te leveren op de Zweedse politiek. Maar nu kan ik het niet meer weerstaan. Het verval is te ver gegaan.

Ik ben van 1936 en ik kon toentertijd niet in een beter land geboren worden. Ik had een zeer goede en benijdenswaardige wasdom, met uitstekende scholen en vriendelijke metgezellen. Maar dat Zweden bestaat niet meer…

Het schoolsysteem is geheel verwoest en krachteloosheid heeft de hele samenleving beïnvloed. Niemand wordt meer ter verantwoording geroepen voor zijn daden, “met de kennis van nu zou ik het anders gedaan hebben” voldoet. De lerarenvakbond is woedend en is totaal opgesloten in een systeem van eisen, beoordelingen, tests, en selectie.

Politici, autoriteiten, en vele anderen liegen en bedriegen zonder consequenties. De burgers halen laconiek hun schouders op en zijn niet in het minst verbaasd. In Engeland zou veel stampij ontstaan als een parlementslid of een partijwoordvoerder als leugenaar wordt ontmaskerd.

Zweden neemt meer immigranten op dan het land aan kan. Het ergste is dat wij het enige land zijn dat gecriminaliseerde mensen ontvangt. Daardoor ontvangt Zweden niet alleen een aandeel van deze criminelen, maar grof gezien allemaal. De 17 procent immigranten in Zweden zijn goed voor ongeveer 90 procent van alle misdrijven wat gepleegd wordt. De politie is inferieur en machteloos. Criminele bendes kunnen redelijk ongestoord te keer gaan en schietpartijen op straat zijn tegenwoordig van alledag. Helaas neemt men ook een aanzienlijk deel moslims op, wat er voor gaat zorgen dat veel gaat veranderen in onze samenleving, en niet ten goede. De onwil van onze machthebbende politici om in deze kwestie rekening te houden met de mening van zijn onderdanen zal er toe leiden dat dit land fascistisch wordt. Daarnaast gaat het huidige immigratiebeleid voor een ondraaglijke belastingdruk zorgen.

Er zijn twee Zweden: Het succesvolle bedrijfsleven, waar concurrentie hoge eisen stelt aan prestaties, en het door politici gestuurde Zweden, waar idioterie hoogtij viert.

Het Zweedse debat wordt volledig beheerst door de linkse en leugenachtige Zweedse media. SVT (Sverigetelevision) wat eigendom van de staat is zou uiteraard neutraal moeten zijn. Toch weet men zonder schaamte of sancties te vermelden dat het nieuwe immigratiebeleid van Australië geleid heeft tot meer illegale immigratie en verdrinkingen op zee. Als iemand met kennis er op wijst dat dit volledig verkeerd is, en dat het tegenovergestelde het geval is, verwijst de staat aangestelde tv-chef naar zijn “eigen research”, wat verder niet openbaar wordt gemaakt, en adviseert verder om bij klachten de ombudsman in te schakelen. Sommige uitspraken die over de verkiezingen in Engeland werden gemaakt waren zo dom en linksgedraaid dat het lachwekkend was.

Zweedse politici zijn in het algemeen nutteloos. Alweer een aantal jaren geleden deed men een berekening op het IQ van de vertegenwoordigers in het parlement gebaseerd op IQ testen die men met militaire dienstneming had uitgevoerd. Het resultaat was een gemiddelde 100, en er is geen reden te verwachten dat de cijfers tegenwoordig hoger zijn. De huidige Zweedse regering is erbarmelijk dom. De staatsminister is een idioot. Hij belooft constant dingen die die niet waar kan maken. Als voorbeeld beloofde hij dit jaar 250.000 nieuwe woningen te bouwen, voordat het al überhaupt mogelijk zal zijn om binnen een jaar 250.000 bouwvergunningen voor deze woningen aan te vragen.  In Zweden is de werkelijkheid niet politiek correct, wat meteen de waanzin in het Zweedse debat verklaart.

De Zweden zijn door een verwoestende linkse indoctrinatie tot een afgestompt en verdoofd volk geworden, ze hebben niet door hoe hun land door politici geruïneerd en verpest wordt.

Kaj Kjellqvist

Kaj Kjellqvist huist in een buitenwijk voor Londen, heeft op 24-jarige leeftijd zijn economische examen op de handelsschool van Stockholm behaald, en daarna een titel als ingenieur op de KTH (koninklijke technische hogeschool). Na succesrijke aanstellingen bij Skanska och Boninves werd Kjellqvist vooral nationaal beroemd door het uitvinden van een populaire fiscale planning regelingen voor kleine bedrijven. Dit samen met Kjell Qvists uitgesproken smaak voor dure auto’s en voortreffelijke wijnen maakte hem een uitgekozen doelwit voor linkse journalisten. Hij werd later de belangrijkste aandeelhouder en voorzitter van een aantal industriële bedrijven, waaronder Monarch / MCB en Nissaströms, bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers in Zweden en in het buitenland.

Bron:

http://www.friatider.se/skitlandet-sverige

10 gedachtes over “Schijtland Zweden

 1. En je had ook best kunnen weten dat we alleen artikelen in zijn geheel overnemen. Of hebben we nu in ene andere regels ?

  Dan leg je ze maar aan je zelf uit.

  Like

 2. Denk dat de TK weleens de 100 niet zou halen……
  Die groenlinkse klaver alleen al zal het gemiddelde behoorlijk onderuit halen.

  Like

 3. […] Zweden heeft gewonnen, als het goed is krijgt het land de schijnwerpers op zich want dat heeft het wel nodig. In dit artikel van de emigrant en industrieel Kaj Kjellqvist wordt de Zweedse regering voor gek verklaard. Kaj Kjellqvist huist in een buitenwijk voor Londen, heeft op 24-jarige leeftijd zijn economische examen op de handelsschool van Stockholm behaald, en daarna een titel als ingenieur op de KTH (koninklijke technische hogeschool). Na succesrijke aanstellingen bij Skanska och Boninves werd Kjellqvist vooral nationaal beroemd door het uitvinden van een populaire fiscale planning regelingen voor kleine bedrijven. Dit samen met Kjell Qvists uitgesproken smaak voor dure auto’s en voortreffelijke wijnen maakte hem een uitgekozen doelwit voor linkse journalisten. Hij werd later de belangrijkste aandeelhouder en voorzitter van een aantal industriële bedrijven, waaronder Monarch / MCB en Nissaströms, bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers in Zweden en in het buitenland. Hier zijn verhaal; Bron: https://rommelig.wordpress.com/2015/05/23/schijtland-zweden/ […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s